Antena Căutare

"Eşti muzicant. Eşti bun, eşti valoros şi vei evolua". Cătălin a făcut minuni cu acordeonul, alături de cei doi părinți ai săi. Ce să mai, o adevărată familie de artiști!

Cătălin Gusevatii este un băiețel în vârstă de 12 ani, din Chișinău, şi, în această seară, a venit la “Next Star” să ne cânte si să ne încânte cu acordeonul lui. Până aici, nimic spectaculos, însă surpriză mare a fost când în scena au intrat şi cei doi părinţi ai săi.

Cătălin Gusevatii este un băiețel în vârstă de 12 ani, din Chișinău, şi, în această seară, a venit la “Next Star” să ne cânte si să ne încânte cu acordeonul lui. Până aici, nimic spectaculos, însă surpriză mare a fost când în scena au intrat şi cei doi părinţi ai săi.

Tatăl l-a acompaniat la trompetă, iar mama, vocal. De asemenea, alături de aceştia, pe scenă au mai urcat şi cei doi verișori, care au dansat pe durata momentului său. Ce să mai, o adevărată familie de artişti şi muzicanţi!

Și chiar nu mințim cu nimic. Cătălin are părinți cunoscuți și apreciați, după cum povestește chiarl el. Cum să nu te mândrești?

Momentul lui a fost apreciat de toţi cei prezenţi în platou. Iar la masa juraţilor a plouat cu laude. “Eşti muzicant. Eşti bun, eşti valoros şi vei evolua şi de acum încolo”, a mărturisit Pepe.

Cu patru steluţe verzi, Cătălin merge direct în finala serii!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „CATALIN”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Am stat o noapte în genunchi, lângă pătuțul lui şi atunci l-am cunoscut pe Dumnezezeu”. La doar 12 ani, Alex Ionescu se... “A intrat diamantul pe scenă”. Raisa le-a luat ochii juraţilor! "Cheap thrills” a răsunat, în această seară, pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x