Antena Căutare

“Eşti unul dintre cei mai talentaţi copii”. Parascheva Pintili, interpretarea cristialină care a adus emoţie în platoul Next Star. “Over the rainbow”, cântat dumnezeieşte

Parascheva Pintili are 11 ani şi vine din Dorohoi, dintr-o familie numeroasă şi binecuvântată. Mai are încă trei fraţi şi o surioară.

Parascheva Pintili are 11 ani şi vine din Dorohoi, dintr-o familie numeroasă şi binecuvântată. Mai are încă trei fraţi şi o surioară.

Pe lângă iubirea pentru muzică, fetei îi place foarte mult să joace bachet, moştenind aceasta pasiune de la tatăl său.

“Parascheva este ca un vulcan, foarte înflăcărată, plină de viaţă, un argint viu. În preajma ei niciodată nu poţi să fii trist”, marturisește tatăl micuţei artiste, preot în Dorohoi.

În această seară, a ales să îi încânte pe juraţi cu piesa “Over the rainbow”. Interpretarea sa cristalină a adus emoţie în platou, însă emoţiile şi-au spus cuvântul. Parascheva nu merge în finala serii.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „PARASCHEVA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Vlad Coneschi, copilul minune al roboticii. 70 de medalii de aur, invenţii de top, maşinării împotriva infractorilor şi ... Micuţa Antonia, o Pucca în miniatură, a urcat pe scenă şi i-a topit pe juraţi. “Tu ai vârsta lu’ Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x