Antena Căutare

La mulți ani, Omar/ Kul 'am wa antum bekheir, Omar! Copilul-fenomen de la ”Next Star” a împlinit 16 ani și s-a transformat într-un adolescent după care suspină fetele!

Era doar un copil de-o șchioapă când a urcat timid, dar sigur pe scena de la "Next Star", unde a cucerit publicul cu vocea sa şi a reuşit să câştige primul sezon al acestui show de talente, iar acum Omar s-a transformat într-un adolescent chipeș și carismatic după care suspină fetele!

Era doar un copil de-o șchioapă când a urcat timid, dar sigur pe scena de la "Next Star", unde a cucerit publicul cu vocea sa şi a reuşit să câştige primul sezon al acestui show de talente, iar acum Omar s-a transformat într-un adolescent chipeș și carismatic după care suspină fetele! Și pentru că astăzi este ziua lui, a1.ro și ”Next Star” îi urează un călduros ”La mulți ani!”/ „ Kul 'am wa antum bekheir” muzical, cu multă sănătate, iubire adolescentină, note mari la teze și concerte (inter)naționale!

Anii au trecut, iar copilul de altădată a devenit un adolescent frumos, încrezător în talentul lui și în puterea muzicii de a transcede orice limită și orice graniță!

În iunie 2013, tânărul a câştigat titlul Next Star, iar de atunci a reuşit să adune milioane de vizualizări, pe Youtube, cu toate prestaţiile lui artistice, dar şi o pagină de Facebook cu zeci de mii de fani. Motto-ul lui este: "Să nu uiţi niciodată de unde ai plecat!".

Demonstrații de gimnastică ritmică, sporturi urbane, muzică și dans, la “Next Star”... Nu e Lizuca, dar vine din ”Dumbrava minunată”! Serena impresionează cu forța din voce, demnă de o adevărată artistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x