Antena Căutare

Lorelai, o fetiță născută fără brațe și femururi, dă o lecție de viață la Next Star! I-a impresionat pe jurați cu talentul său INCREDIBIL!

Talentul nu ține cont de înfățișare, iar Lorelai, o fetiță venită pe lume fără brațe și fără femururi dă o uimitoare lecție de viață la Next Star!

Talentul nu ține cont de înfățișare, iar Lorelai, o fetiță venită pe lume fără brațe și fără femururi dă o uimitoare lecție de viață la Next Star!

„Cad de 10 ori și mă ridic de 20”
, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes.

Doar cu ajutorul degetelor de la picioare, Lorelai cântă la orgă [vezi AICI], pictează și scrie poezii, iar la „Next Star” a arătat că are și voce.

”Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, îi spune emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.

Nici jurata Lora nu și-a putut ține lacrimile în fața micuței. Mai ales că Lorelai a interpretat o melodie din repertoriul ei - ”Capu' Sus”.

VEZI SI CELELALTE INTERPRETARI ALE EDITIEI:

DAVID ȘTEFAN: "Baby” (Justin Bieber)

CLAUDIA CICCATERI: ”Gente” (Ivana Spagna)

IUSTIN ALEXANDRESCU | Carmen Tănase (sceneta)

SWITCH CREW: moment breakdance

CEZARA BORCEA: muzica populară

RAREȘ MARIȘ: ”Listen” (Beyonce)

Next Star a ajuns în Italia! Claudia Ciccateri, concurenta susținută de Al Bano!... EMOȚIONANT! Lorelai, fetița fără mâini, cântă la orgă cu degetele de la picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x