Antena Căutare

Băieți, știți vorba aia, „o să vă rupeți gâtul”? Pepe, Dorian şi CRBL au „învățat” să meargă pe monociclu: “E imposibil să urci pe nenorocirea aia”

După ce Lucas și trupa sa, Peregrinii au impresionat cu momentul lor artistic la acordeon, în timp ce se deplasează cu un monociclu, cei trei domni din juriu, Pepe, Dorian și CRBL, și-au părăsit scunele în încercarea de a învăța și ei tainele interesantului obiect. 

După ce Lucas și trupa sa, Peregrinii au impresionat cu momentul lor artistic la acordeon, în timp ce se deplasează cu un monociclu, cei trei domni din juriu, Pepe, Dorian și CRBL, și-au părăsit scunele în încercarea de a învăța și ei tainele interesantului obiect.

Deși Lucas îi avertizează că a învățat în câteva luni de zile să faca asta, ”batmanii” se încăpățânează să se urce și ei pe monociclul omului.

Vezi momentul lui Lucas la ”Next Star” AICI!

Și ce credeți că iese din treaba asta? Nimic bun!

“Este imposibil să mergi pe nenorocirea aia”, spune, la un moment dat, Pepe

Încercați să nu râdeți prea tare!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „LUCAS”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Atenție, se cântă la fluier, la pian și la acordeon de pe... monociclu! Combinație grozavă de mișcări și sunete, cu Luca... O combinație fascinantă de talente! Lucas Kohl a câştigat a şasea ediţie „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x