Antena Căutare

Urmarea emisiunii “Next Star”: sute de copii s-au inscris la cercurile de teatru din intreaga tara

Saptamanile trecute, actorul Vasile Muraru, a facut un tur al oraselor din Romania pentru filmari ale show-ului “Next Star”, emisiune difuzata de ANTENA 1, joi, de la ora 20.30.

Saptamanile trecute, actorul Vasile Muraru, a facut un tur al oraselor din Romania pentru filmari ale show-ului “Next Star”, emisiune difuzata de ANTENA 1, joi, de la ora 20.30. Juratul de la “Next Star” a fost placut surprins de primirea facuta de catre localnici, dar si de faptul ca romanii indragesc atat de mult emisiunea celor mai mici talente din Romania.

Actorul a descoperit cu uimire ca toate locurile cercurilor de teatru din aceste mici orasele de provincie sunt ocupate. Ba mai mult, la cerearea copiilor, locurile s-au suplimentat considerabil.

“M-am bucurat sa constat ca in urma emisiunii Next Star si a numerelor de teatru prezentate de catre concurenti alaturi de mari actori ai scenei romanesti, in show-ul nostru, tinerii se indreapta spre teatru. Numai la cercul de teatru din Dragasani sunt 400 de copii inscrisi si 600 la cel din Valcea. Si aceste orase sunt doar cateva din Romania. Va dati seama ce inseamna asta? O noua generatie de mari actori”, declara actorul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x