Antena Căutare

Diana Munteanu a dat de greu la ”Poftiţi la muncă”!: „N-am cules în viaţa mea măceşe până acum, n-am muls nicio vacă, oaie, capră!”

Frumoasa Diana Munteanu a vorbit în exclusivitate despre participarea la emisiunea  ”Poftiți la muncă”. A doua a emisiunii ”Poftiți la muncă” se anunță a fi una cu peripeții. Mai multe detalii am aflat chiar de la Diana, vedeta care a avut curaj să participe la a doua ediție a emisiunii.

Frumoasa Diana Munteanu a vorbit în exclusivitate despre participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”. A doua a emisiunii ”Poftiți la muncă” se anunță a fi una cu peripeții. Mai multe detalii am aflat chiar de la Diana, vedeta care a avut curaj să participe la a doua ediție a emisiunii.

1. Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiţi la muncă”? Ce situaţii v-au provocat cu adevărat?

Cel mai greu mi s-a părut culesul şi prepararea măceşelor.. În primul rând am urcat pe munte pentru a le culege, înţeapă mai rău decât trandafirii şi curăţarea e o treabă foarte migăloasă. Mie îmi place foarte mult pasta de măceșe, dar nu mi-am închipuit niciodată ce dificil e să ajungi de la fructe la produsul finit.

2. Ce v-a plăcut cel mai mult?

Tot! Şi când zic tot, adevăr spun! M-am simţit foarte bine în primul rând pentru că am dat o mână de ajutor unui om care avea nevoie de noi şi în al doilea rând pentru că am avut parte de o echipă senzaţională şi alături de Lavinia Pârva, Romică Ţociu şi Nicolai Tand treaba a mers strună! Mulţumiri şi Coanei Miţa pentru ajutor:)

3. V-a certat vreodată nea Marin? De ce?

Mă înţeleg de minune cu Nea Mărin, îl ador şi el ştie asta! Sigur că m-a certat şi pe mine atunci când a fost cazul, dar rar pentru că sunt un om care munceşte, îşi vede de treabă şi o fac foarte bine.

4. Ce aţi învăţat de la Nea Marin?

Am învăţat foarte multe lucruri practice de fiecare dată când am mers. Dar cel mai mult îmi place să stau de vorba cu el, e un sfătuitor excelent şi înveţi de la el lucruri de viaţă, e un om minunat și un profesionist desăvârşit!

5. A fost vreun lucru pe care nu l-aţi făcut niciodată şi l-aţi făcut acum?

O daaaa... n-am cules în viaţă mea măceşe până acum, n-am muls nicio vacă, oaie, capră până acum, n-am spălat haine la vâltoare şi muuulte altele. O să vedeţi în emisiune!

6. Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obişnuite cât timp aţi fost la Poftiţi?

David...normal! În rest, mă simt minunat ori de câte ori merg la ”Poftiţi” şi asta pentru că echipa este senzațională!

7. Va rugăm povestiţi-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care aţi ras cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care aţi fost protagonist).

Nu am o întâmplare anume, dar vă asigur că am râs patru zile de nu ne-am mai simţit fălcile!!! Am făcut febră musculară şi m-am prăbuşit la propriu pe jos de câteva ori de râs. Romică Ţociu este pentru mine cel mai haios om pe care l-am cunoscut vreodată, cel mai adevărat şi mai talentat. Bancuri de dimineaţa până seara şi voie bună cât cuprinde cu el!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x