Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu și-a impresionat colegii cu modelajul din lut realizat de ea

În ediția de pe 10 ianuarie 2023 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg nea Marin, Iulia Albu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au ajuns în atelierul unui sculptor, unde criticul de modă a avut ocazia de a-și demonstra talentul artistic.

Colaj cu Iulia Albu și Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg Galerie
Iulia Albu și-a demonstrat talentul artistic, într-un atelier de sculptură, în ediția de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg de pe 10 ianurie 2023 | Antena 1

Iulia Albu a fost încântată că a avut ocazia de a modela un craniu și a precizat că și-a dorit să studieze un master în sculptură, dar nu este sigură că are forța brută necesară. Criticul de modă și-a impresionat colegii, dar și pe nea Marin cu talentul său artistic.

„Am fost îndrumată către a face un craniu. Am început să-l umplem cu mușchi, m-a ajutat foarte mult domnul de acolo. Apoi am început eu să-i construiesc ochii, pleoapele, tot, sprâncenele”, a explicat Iulia Albu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Iulia Albu, peripeții la mulsul vacii. Cum s-a descurcat la munca din grajd

Iulia Albu și-a impresionat colegii de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, cu modelajul din lut făcut de ea. Detaliul mai puțin cunoscut despre cariera sa: „Cât de talentată poți să fii”

„E pricepută fata asta!”, a exclamat nea Marin, când a văzut cât de bine lucra Iulia Albu.

„Mi-ar plăcea să fac asta. Mi-am dorit foarte mult să fac masterul în sculptură. Nu știu dacă am forța brută care îmi trebuie să fac asta. Când e ceva care mă pasionează sunt eu cu mine și atât. Și atunci mă concentrez ca lucrurile să iasă foarte bine și nu fac un lucru pentru a-l avea făcut, ci fac un lucru pentru a elibera o stare pe care eu o am, iar ideea de bază este ca acea stare să transmită o stare persoanei care o privește sau care o atinge pentru că eu cred foarte mult în a trăi arta”, a mai explicat criticul de modă.

În cele din urmă, Iulia Albu a modelat un craniu cu mai multe inele care ăi ieșeau din gură și care semnificau lăcomia umană. Vedeta s-a delarat mulțumită, având în vedere că a făcut un astfel de modelaj pentru prima dată.

„A făcut Școala de Arte și știe să manevreze lutul. Suntem fascinați cât de talentată poți să fii”, a spus Liviu Vârciu când a văzut creația Iuliei Albu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Iulia Albu, apariție neașteptată la Nea Marin. Cum a fost surprinsă

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Eliza Natanticu „a pus mătura” pe soțul ei. Motivul pentru care l-... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Liviu Vârciu și nea Marin, ceartă aprigă la primele ore ale dimine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x