Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Vedetele au îmbrăcat costume tradiționale din Oaș. Cum au arătat

Vedetele de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg au defilat în costume tradiționale din Oaș, iar Iulia Albu și Eliza Natanticu au atras toată atenția. Cum au arătat în porturile populare și cum s-au descurcat la repetiții.

colaj foto iulia albu si eliza natanticu imbracate in costume traditionale populare Galerie
Vedetele de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg au defilat în costume tradiționale din Oaș. | Antena 1

Vedetele au îmbrăcat, pentru prima dată, costumele oșenești, însă unii dintre ei au întâmpinat câteva probleme. Eliza Naranticu și Iulia Albu au atras toate privirile, dar criticul de modă nu s-a putut abține să nu își pună amprenta personală asupra ținutei, la care a adăugat un accesoriu neașteptat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Liviu Vârciu, gest impresionant la Biserică. Ce au observat colegii lui

Vedetele au defilat în costume oșenești la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Ce accesorii a adăugat Iulia Albu: „Așa ceva n-ați mai văzut”

Oase și Cosmin Natanticu au întâmpinat probleme cu costumele populare pe care le-au îmbrăcat la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, ediția din 11 ianuarie 2023.

„Asta nu ai luat-o bine, se pune la spate”, i-a explicat o tânără Elizei Natanitcu, în timp ce soțul ei se lupta cu clopul care îi tot cădea pe față.

„Nu am fost pregătit pentru asta. Băi Cosmine, trebuie să nu cadă asta. Păi am strănunat și a căzut”, a spus Oase indignat.

„Oșanul este obișnuit să stea cu capul drept”, i-a spus una din doamnele care îi ajuta să îmbrace cu costumele tradiționale.

„Eu nu sunt oșan, eu sunt Natanticu”, a glumit comediantul.

În același timp, Iulia Albu a furat toate privirile cu ținuta ei. Criticul de modă a adus o tușă personală, printr-o mică steluță aplicată chiar în frunte.

„Am avut un costum foarte vechi. Un costum care a aparținut bunicii fetei care mi l-a adus, dar bineînțeles că am simțit eu nevoia să adaug câteva accesorii cum ar fi steaua în frunte. Oșancă cu stea în frunte nu ați mai văzut”, a spus Iulia Albu.

De asemenea, vedetele au aflat că Nea Marin a plecat la București să se opereze de apendicită, de urgență, ceea ce i-a pus într-o mare încurcătură.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu și-a impresionat colegii cu modelajul din lut realizat de ea

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Nea Marin a ajuns la spital cu dureri insuportabile. Ce diagnostic... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Eliza și Cosmin Natanticu, show total pe scenă. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x