Știm poveștile cu bebeluși născuți pe șenile iarna, în tren sau acasă, dar aceasta le întrece! O femeie și-a născut fetița pe marginea drumului! Și în România s-a întâmplat!

 
+4 click pentru
galerie

Venirea pe lume a unei copil este cu siguranţă un moment deosebit în orice familie. Dar pentru o americancă a fost cu totul şi cu totul special.  Imani Crawford​ a născut la marginea unei autostrăzi. Era în maşină, în drum spre spital, când şi-a dat seama că bebluşul se cam grăbeşte.

Aşa că a coborât şi a născut, ajutată de o prietenă şi, prin telefon, de un poliţist bine pregătit pentru situaţii de urgenţă. Emoționată, apoi tânăra mamă și-a strâns fericită nou-născutul la piept. Deși i-a fost frică că s-ar fi putut întâmpla ceva neprevăzut, care să pună viața fetiței în pericol, totul s-a terminat cu bine și cu un plânset zdravăn de bebeluș!

Și-a născut singură fetița pe asfalt

Amândouă au trecut printr-o experiență pe care mama sigur nu o va uita niciodată. Micuța a venit pe lume  joi dimineaţă.Tânăra a simţit contracţiile aşa că a plecat urgent cu o prietenă spre spital. Pe drum însă şi-a dat seama că va ajunge prea târziu. A oprit maşina, s-a dat jos şi şi-a născut fetiţa chiar pe asfalt.

„Ne-am dat seama că fetiţa respira şi se mişca puţin, aşa că ni s-a spus să o ţinem învelită, să-i fie cald”, a declarat, printre lacrimi, o martoră. 

Din fericire, nu au fost complicaţii. Mama cu nou-născutul au ajuns rapid la spital, iar poliţistul care a ghidat-o pe prietena femeii e mulţumit că a putut ajuta într-un asemenea caz special. 

Și în România, o femeie a născut pe stradă

În 2011, s-a întâmplat un caz similar și în țara noastră. Atunci o femeie de 35 de ani, care locuia cu părinţii şi cu fraţii săi într-o casă din chirpici din localitatea ialomiţeană Munteni Buzău, a născut în mijlocul unui drum din comună, ajutată de către şeful postului de Poliţie.

"Eu locuiesc alături de părinţi şi doi dintre fraţi într-un bordei din lut. Muncim cu ziua, nu avem bani, iar când am simţit că urmează să nasc am fugit să cer ajutorul unei vecine de peste drum, dar nu am mai ajuns la vecină şi am născut pe stradă. Am vrut să sun la salvare, dar nu avem telefoane, suntem săraci", a declarat atunci românca. Atât mama, cât și copilașul, au fost în afara oricărui pericol.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe