Antena Căutare

"Am dus-o acasă cu mașina. Numai îngerii mor aşa!" Mărturii emoționante ale lui Vasile Muraru, colegul de scenă al Stelei Popescu

Vasile Muraru, un alt mare actor, s-a declarat şi el foarte afectat de moartea Stelei Popescu și a povestit la ”Prietenii de la 11” ultima întâlnire pe care a avut-o cu regretata actriță.

Vasile Muraru, un alt mare actor, s-a declarat şi el foarte afectat de moartea Stelei Popescu și a povestit la ”Prietenii de la 11” ultima întâlnire pe care a avut-o cu regretata actriță.

”Numai îngerii mor așa! Ea a fost un înger pe Pământ. Iar eu nu credeam ca doamna Stela Popescu va muri vreodată”, a spus Vasile Muraru.

Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017 actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Alături de Alexandru Arșinel, partenerul său de scenă și parcă de-o viață, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoria Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de cea de 40-a aniversare a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Diana Munteanu, cu ochii în lacrimi: "Am jucat alături de Stela Popescu într-un serial, chiar aici, la Antena 1&quo... Directorul executiv al ANM, despre vremea din România! Este COD PORTOCALIU DE NINSORI: "Trebuie să scoateţi hainele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x