Antena Căutare

Dan Bittman l-a inspirat pentru un moment magic! Florin Ristei ne-a oferit cea mai frumoasă interpretare a piesei ”Ochii tăi”

Se știu de la X Factor, pe vremea când Dan Bittman era în juriu, iar pe scenă poposea Florin Ristei, băiatul cu ”Ea este Dana”.

Se știu de la X Factor, pe vremea când Dan Bittman era în juriu, iar pe scenă poposea Florin Ristei, băiatul cu ”Ea este Dana”.

L-a ascultat interpretând piese grele, l-a aplaudat îndelung atunci când a cucerit pe toată lumea cu ”De-ai fi tu salcie la mal”, iar acum Ristei s-a revanșat. Atât de mult, încât Diana Munteanu a lăcrimat. Florin a cântat ”Ochii tăi”, una dintre cele mai frumoase balade din repertoriul trupei Holograf. Da, este vorba de Dan Bittman, care a poposit în platoul ”Prietenilor de la 11”.

Una peste alta, interpretarea aceasta este magică, de pus pe repeat, de ascultat și de reascultat.

Nu doar Halep mânuiește racheta de tenis ca nimeni alta! Florin Ristei şi Diana Munteanu, faţă în faţă cu Elisabeta Sama... Ce NU trebuie să faci sâmbătă, de Ziua Sfintei Parascheva: aduce pagubă pe toate planurile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x