Antena Căutare

„Prietenii de la 11” îți dezvăluie cea mai tare producție a momentului! Serialul „Fructul oprit” are astăzi premira, la Antena 1!

 "Fructul oprit" are marea premieră, astăzi, după Observator! Serialul aduce o poveste fascinantă în care personajul principal este iubirea!

"Fructul oprit" are marea premieră, astăzi, după Observator! Serialul aduce o poveste fascinantă în care personajul principal este iubirea!

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea şi Adriana Trandafir sunt doar câţiva din actorii reuniţi în prima dramă psihologică filmată în România.

Actori de seamă ai filmului şi teatrului românesc dau viaţă unor personaje fascinante în serialul "Fructul oprit". Adrian Titieni este Tudor Caragea, un arhitect a cărui viaţă se schimbă atunci când întâlneşte o femeie mult mai tânără.

Produs de Ruxandra Ion, după un scenariu de Radu Grigore și Simona Macovei, "Fructul oprit" este prima dramă psihologică din peisajul serialelor româneşti. Filmările au avut loc în locaţii spectaculoase din România şi Turcia, cu aparatură de ultimă generaţie.

"Fructul oprit" are marea premieră la Antena 1, luni seara, după Observator, adică de la ora 20.00.

Absolut delicios! Salată de homar cu mini legume sau tot ce ți-ai putea dori într-o zi ploioasă ca asta!... Oana Radu, accident cumplit! Artista și-a șocat fanii cu cele povestite! „Mașina a fost daună totală. Când am ieșit din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x