Regulamentul emisiunii concurs « XFactor – Sezonul 7»
Capitolul I. Desfasurarea emisiunii concurs:
• Emisiunea concurs intitulata “X-Factor”numita in continuare si emisiune sau emisiune-concurs ori program tv, este realizata de societatea « Antena TV Group S.A » numita in continuare si Producator sau Beneficiar. 
• Emisiunea concurs“X-Factor”este show-ul de televiziune care inregistreaza cel mai mare succes international. Este difuzata intr-un numar foarte mare de tari, atragand o audienta ce insumeaza milioane de telespectatori pe intreaga planeta. Spre deosebire de alte emisiuni cu un continut asemanator, “X-Factor” aduce in fata telespectatorilor o explozie de trairi si de emotii, de la ras la plans pana descoperirea unor talente cu adevarat iesite din comun! Este primul concurs de gen in care pot participa atat solisti cat si interpreti care canta in duet, ori grupuri.
• Emisiunea concurs“X-Factor” va fi difuzata prin intermediul postului de televiziune “ANTENA 1” (difuzare primara si secundara, inclusiv reluari).
• Concursul emisiunii tvX-Factor – Sezonul 7se va desfasura in perioada 21.04.2017 - 31.12.2017.
• Producatorul emisiunii tv X-Factor – Sezonul 7este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs.
• Pentru a se califica in auditii, fiecare concurent trebuie sa se prezinte la preselectii.
• Pentru a putea participa la preselectii, fiecare concurent trebuie sa fi implinit varsta de 14 ani pana la data primei difuzari a emisiunii tv X-Factor – Sezon 7 pe postul de televiziune Antena 1 (respectiv pana la data de 08.09.2017). Persoanele sub 18 ani trebuie sa se prezinte insotite de catre reprezentantii legali (parintii naturali sau adoptivi, tutorele legal, parintele avand autoritate parinteasca exclusiva sau alte persoane numai cu imputernicire notariala si declaratie completata conform anexei atasate la formularul de inscriere). 
• Este necesar ca fiecare persoana ce se prezinta la preselectie sa aiba un document de identitate. Acest lucru este valabil si pentru reprezentantii legali care insotesc persoanele sub 18 ani.
• Preselectiile vor avea loc in urmatoarele orase:
i. 21, 22, 23.04.2017 – Bucuresti, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
ii. 26, 27.04.2017– Chisinau, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
iii. 27.04.2017 – Galati, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
iv. 29, 30.04.2017– Iasi, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
v. 02, 03.05.2017– Cluj-Napoca, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
vi. 05.05.2017 – Arad, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa;
vii. 07.05.2017– Craiova, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa.
viii. 09.05.2017 – Sibiu, inregistrarea participantilor si auditii, prima etapa.
• La preselectii pot participa atat solisti cat si artisti ce canta in duet sau trupe.
• Piesele interpretate la preselectii (atat in prima, cat si in a doua etapa) vor fi numai acapella. 
• Organizatorii preselectiilor cauta oameni cu abilitati vocale deosebite, care sa fie in acelasi timp amuzanti, atractivi si carismatici, in general oameni care ies din tipare prin felul in care canta sau se prezinta. Pentru a impresiona participantii se pot baza pe langa vocea de exceptie si pe tinutele speciale sau dansurile iesite din comun pe care le-au pregatit. Orice lucru ce da dovada de originalitate si creativitate va fi foarte apreciat. 
• Cei care vor participa la preselectii vor pregati cel putin doua cantece diferite, care sa le scoata in evidenta calitatile.
• Chiar daca vorbim despre preselectii, acestea se vor filma si parti din aceste filmari vor fi difuzate in cadrul show-ului. Din aceasta cauza este important ca fiecare participant la preselectii sa vina imbracat asa cum ar dori sa fie vazut de catre juriu, dar si de catre public. Asadar, fiecare trebuie sa ia in calcul look-ul care il va pune in valoare si il va scoate in evidenta. Daca tinuta va include un machiaj deosebit sau accesorii iesite din comun cu atat mai bine. Este de preferat ca interpretarea piesei/pieselor pregatite pentru preselectie sa nu depaseasca 2 minute. Daca depasesc aceasta durata, este recomandat sa alegeti partea cea mai interesanta.
• Pentru ca este un moment important, pot veni cu voi sa va sustina prietenii, rudele ori admiratorii. Daca sunteti pensionar, aduceti niste prieteni care sa va fie alaturi. Prietenii sau insotitorii participantilor pot aduce stegulete, afise sau orice fel de materiale destinate sa va sustina talentul si sa va puna in valoare personalitatea unica. Toate acestea nu vor face decat sa atraga atentia, in mod original asupra personalitati voastre unice si asupra telentului vostru special.
• Preselectiile se vor desfasura in doua etape (doua zile). Prima etapa va avea loc in datele indicate mai sus in prezentul Regulament, urmand ca acei concurenti care vor trece de prima etapa, sa fie chemati de Producator in ziua imediat urmatoare pentru a doua etapa. In cazul in care veti trece de prima etapa, daca nu sunteti din orasul in care se desfasoara aceste preselectii, trebuie sa luati in calcul un loc de cazare unde sa stati peste noapte. Daca nu aveti posibilitatea sa va asigurati acest loc de cazare, va rugam sa aduceti la cunostinta organizatorilor acest lucru pentru a incerca o rezolvare a problemei. 
• Pentru mai multe informatii referitoare la preselectii sau la show, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: xfactor@antena1.ro 
Emisiunea concursX-Factor se desfasoara in 3(trei) etape:
Etapa nr.1 : Preselectiile si Auditiile
In faza de preselectie fiecare dintre concurentii inscrisi au sansa sa cante in fata unui juriu desemnat de Producator numai pentru aceasta etapa, alcatuit din producatori, specialisti sau vedete ale postului Antena 1. Preselectiile se vor desfasura in 7 (sapte) orase din Romania: Bucuresti, Galati , Iasi, Cluj Napoca, Arad, Craiova si Sibiu plus un oras din Rep. Moldova: Chisinau, in locatii ce vor fi anunate pe site-ul xfactor.a1.ro. In urma acestor preselectii, juriul desemnat de Producator pentru aceasta etapa va selecta un numar de concurenti (solo sau grupuri), numar ce va fi stabilit la libera apreciere a Producatorului pentru fiecare dintre cele 8(opt) orase.
In faza de auditii cu juriu vor participa toti cei care au trecut de faza preselectiilor (un numar de aproximativ 300 de concurenti (solo sau grupuri)). Auditiile se vor desfasura in Bucuresti, in locatii ce vor fi anunate pe site-ul xfactor.a1.ro  Juriul va fi alcatuit din 4(patru) Jurati alesi de catre Producatorul emisiunii. Juriul desemnat in aceasta etapa se va mentine pana la finalul emisiunii concurs. In faza auditiilor, Juriul voteaza cu Da sau Nu.
Juratii vor selecta dintre participanti in aceasta etapa concurentii care vor intra pe o lista scurta. Doar participantii (solo sau grupuri) care au primit un numar de 3 (trei) voturi favorabile (“Da”) din partea Juratilor vor intra pe lista scurta.
Avand in vedere ca acest concurs este organizat in cadrul unei productii de televiziune si se deruleaza, cu precadere, in cadrul unui show artistic de televiziune in care Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator,conditia ca Producatorul sa selecteze aceste momente artistice in vederea difuzarii in cadrul productiei de televiziune reprezinta o conditie esentiala in calificarea concurentilor in etapa urmatoare.  In ceea ce priveste concurentii preselectati de catre Juriu in etapa « Auditiilor » prin 3(trei) voturi favorabile, conditia selectarii de catre Producator pentru a face parte din productia show-ului de televiziune, trebuie inteleasa prin aplicare cumulativa cu conditia selectarii de catre Juriu prin 3 (trei) voturi favorabile, astfel incat Producatorul sa poata respecta formatul de televiziune asociat acestei emisiuni. Prin urmare, sunt considerati calificati in etapa urmatoare doar concurentii care au fost votati de catre Juriu cu 3XDA SI care au fost selectati de catre Producator sa faca parte din showul de televiziune prin difuzarea acestor momente in cadrul emisiunii.
Pentru evitarea oricarui dubiu, participantii din etapa « Auditiilor » declara ca au inteles si accepta ca participarea la concurs si calificarea in etapa urmatoare depinde atat de votul Juriului cat si de selectarea de catre Producator pentru a fi difuzati in cadrul emisiunii, in oricare din editiile realizate in faza« Auditiilor ».

La fel ca si in sezonul 6 al emisiunii concurs “X Factor” voturile publicului din etapa auditiilor pot duce direct in Galele live favoritul. Inca din etapa auditiilor va fi declansata Campania de vot via aplicatia care poate fi descarcata de pe site-ul www.xfactor.a1.ro. Pentru concurentii unei editii se poate vota prin intermediul aplicatiei timp de 24 de ore.  La finalul celor 12 episoade de auditii vom avea un top al celor care au primit cele mai multe voturi. La finalul celor 12 editii de auditii avem un top si un castigator (denumit in cele ce urmeaza “Finalistul Publicului”). Finalistul publicului nu va fi dezvaluit pana in etapa Galelor live.
In situatia in care castigatorul in urma voturilor publicului este unul dintre cei 8 (opt) Finalisti, se califica in etapa Galelor, ca Finalist al Publicului, urmatorul clasat.
In vederea stabilirii concurentilor ce vor trece in etapa “Tabara de pregatire”, la finalul fazei auditiilor, Juriul va analiza lista scurta cu concurentii selectati in urma auditiilor. Pe baza listei scurte, si in urma vizionarii si analizarii inregistrarilor din auditii, Juriul va alege 40 (patruzeci) de concurenti (10 (zece) concurenti pentru fiecare categorie). Juriul voteaza cu Da sau Nu. Doar participantii (solo sau grupuri) care au primit un numar de 3 (trei) voturi favorabile (“Da”) din partea Juratilor vor intra pe lista scurta.
Alegerea celor 40 (patruzeci) de concurenti se va face la libera apreciere a Juriului, strict in urma analizarii inregistrarilor din auditii, fara a tine cont de calificativele obtinute de concurenti in etapa anterioara.
Etapa nr.2 : Tabara de pregatire
Tabara de pregatire va reuni in mai multe locatii din Bucuresti toti cei 40 (patruzeci) de concurenti (10 (zece) concurenti pentru fiecare categorie) care au fost selectati de pe lista scurta. Membrii juriului (cei patru jurati) vor deveni indrumatori muzicali ai celor care vor reusi sa ajunga in aceasta etapa a emisiunii-concurs, inainte de Galele live, fiecare dintre cei patru jurati preluand cate o categorie din urmatoarele:  Categoria “14-24 ani-baieti” (care va cuprinde interpreti solo de sex masculin cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani inclusiv), Categoria “14-24 ani-fete” (care va cuprinde interpreti solo de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani inclusiv), Categoria “peste 24 de ani” (care va cuprinde interpreti solo cu varsta de peste 24 de ani) si Categoria “Grupuri” (care va cuprinde grupurile cu doi sau mai multi interpreti, indiferent de varsta). 
Aceasta etapa va avea doua faze: 
1. Faza 1 a Taberei de Pregatire: Scaunele
De la inceputul acestei faze si pana la final, totul se petrece pe scena si in fata publicului. Aceasta faza se va desfasura pe parcursul a 2 (doua) zile, cate 2 categorii pe zi. 
In fiecare zi, concurentii din doua Categorii vor interpreta cate o piesa de voce acompaniati de band live in fata juriului si a publicului.
Pe scena se vor afla 4 (patru) scaune pentru fiecare categorie care pot duce mai departe cei mai buni concurenti. 
In urma interpretarii sustinute de fiecare concurent in parte, juratul desemnat ca indrumator muzical ,care raspunde de respectiva Categorie, decide daca acesta va fi sau nu asezat pe scaun. Asezarea pe scaun a unui concurent are semnificatia salvarii acelui concurent, cu consecinta ramanerii acestuia in concurs. In masura in care, la finalul interpretarii,un concurent nu a fost asezat pe scaun de catre juratul indrumator, acesta va parasi concursul. Totusi, chiar daca un concurent a fost asezat pe scaun de catre juratul indrumator, acesta nu este in siguranta pana cand nu termina de cantat si ultimul concurent din categoria respectiva, intrucat daca toate locurile pe scaune sunt ocupate, dar un concurent impresioneaza juratul indrumator, acesta din urma poate decide sa ridice de pe scaun un concurent si sa il trimita acasa, iar scaunul sa fie ocupat de alt concurent. 
In cadrul acestei etape, numai juratul indrumator are drept de decizie cu privire la salvarea concurentilor si mentinerea lor in concurs sau eliminarea acestora. Ceilalti jurati vor putea participa la aceasta faza a concursului numai in calitate de consultanti pentru juratul indrumator. 
La finalul acestei faze vor exista 4 (patru) concurenti din fiecare categorie care au fost selectati sa treaca in faza urmatoare a concursului. 
2. Etapa 2 a Taberei de Pregatire: Duelurile
In ziua a treia, toti cei 16 (saisprezece) concurenti, cate 4 (patru) concurenti din fiecare categorie vor intra la duel. Vor exista cate 2 (doua) dueluri pentru fiecare Categorie. Fiecare din concurentii intrati la duel va interpreta cate o piesa muzicala. Pentru fiecare duel in parte, in urma interpretarilor avute in aceasta faza, juratul desemnat ca indrumator muzical va alege cate un concurent din cei intrati la duel, care va fi salvat si va ramane in concurs, urmand sa participe in etapa urmatoare. Concurentul sau Concurentii, care in urma deciziei Juratului desemnat ca indrumator muzical al Categoriei sale nu a fost sau nu au fost salvati, vor fi eliminati din emisiunea-concurs.
La finalul acestei faze vor exista 2 (doi) concurenti din fiecare categorie (un total de 8 (opt) concurenti) care vor intra in etapa urmatoare a concursului.
Etapa nr.3 : ETAPA FINALA – Galele
Prin ascensiunea in aceasta etapa, cei 8 (opt) concurenti finalisti (solo sau grupuri) (“Finalistii”) si  Finalistul Publicului vor deveni protagonistii unei serii extraordinare de spectacole in numar de 3 (trei) numite in continuare si “Gale”.  Aceste Gale vor avea loc sub semnul grandorii si al spectaculosului, din toate punctele de vedere.   Pe perioada celor 3 (trei) Gale cei 8(opt) finalisti (solo sau grupuri) si Finalistul Publicului vor fi cazati intr-o locatie speciala, aleasa de catre Producator.
Toate cântecele ce vor fi interpretate de către cei 8 (opt) Finalisti si Finalistul Publicului pot fi alese de către Jurati şi/sau Producători la absoluta lor discreţie.
Fiecărui Finalist i se va cere să interpreteze cel puţin un (1) cântec diferit în fiecare săptămână în timpul fiecărei Gale. După fiecare interpretare Juratii îşi vor prezenta comentariile.  
Procesul de eliminare poate atrage urmatoarele situatii in cadrul fiecarei Gale:
a. In prima Gala, fiecare din cei 8 (opt) Finalisti va avea obligatia de a interpreta cate o piesa muzicala. Fiecare categorie va performa pe rand, insemnand fiecare concurent din cei 2 (doi) concurenti dintr-o categorie vor interpreta, pe rand, cate o piese muzicala. Dupa ce fiecare dintre cei 2 (doi) concurenti dintr-o categorie au interpretat cate o piesa muzicala, cei 2 (doi) concurenti vor veni in fata Juriului, iar juratul mentor (al categoriei respective) alege un concurent, care va participa in Gala urmatoare. Concurentul care nu a fost ales de juratul mentor va intra la duel si va putea fi salvat ulterior de catre public. Ultima categorie care va performa va cuprinde si Finalistul Publicului; astfel, aceasta categorie va cuprinde un numar de 3 (trei) concurenti, iar ultimul care va interpreta piesa muzicala va fi Finalistul Publicului. Si din aceasta categorie juratul mentor (al categoriei respective) va alege un concurent pentru a participa in Gala urmatoare.
Astfel, dupa ce toate categoriile au performat, vom avea 4 (patru) concurenti calificati in Gala urmatoare, cate unul din fiecare categorie. Fiecare dintre cei 5 (cinci) concurenti condamnati la duel (cate unul din fiecare categorie plus doi din categoria la care s-a alaturat Finalistul Publicului) are sansa de a fi salvat de catre public in urma duelului si de a se califica in Gala urmatoare. Asadar, cei 5 concurenti duelisti vor fi invitati pe scena pentru a interpreta, pe rand, cate o piesa muzicala. Producatorul anunta “START VOT”, moment de la care publicul telespectator poate vota concurentul favorit. Votul va fi deschis pana la debutul celei de-a doua Gale. Primii 3 (trei) concurenti clasati in ordinea voturilor publicului vor fi salvati si se vor califica pentru a performa in cea de-a doua Gala.
b. Procesul de selectie si eliminare a concurentilor in cea de-a doua Gala (Live) se va realiza dupa urmatorul mecanism:
La debutul celei de-a doua Gale, dupa deschiderea spectacolului, cei 5 (cinci) duelisti vor intra pe scena si se va anunta STOP VOT, dupa care vor fi anuntati cei 3 (trei) concurenti care au obtinut cel mai mare numar de voturi din partea publicului, conform clasamentului prezentat de catre Producator in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Acesti 3 (trei) concurenti vor performa alaturi de cei 4 (patru) concurenti selectati deja de catre fiecare jurat mentor in cadrul primei Gale. Ultimii 2 (doi) concurenti duelisti clasati in ordinea voturilor exprimate de catre public, vor fi eliminati.
Fiecare din cei 7 (sapte) Semifinalisti va avea obligatia de a interpreta minim o piesa muzicala. Fiecarui concurent ii va fi alocat un interval de votare de cel mult 2 (doua) minute, in timp ce interpreteaza piesa muzicala, in care publicul telespectator poate vota doar concurentul respectiv (“VOTUL INDIVIDUAL”). Dupa interpretarea sustinuta, pe rand, de catre toti Semifinalistii a primei piese a fiecaruia dintre ei, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurentilor intr-un interval suplimentar de 20 (douazeci) de minute (“VOTUL COMUN”). Numarul voturilor exprimate de public va fi prezentat de catre Producatori conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Vor promova doar primii 6 (sase) concurenti din clasamentul voturilor realizat de Producator iar concurentul cu cel mai mic numar de voturi va fi eliminat din concurs.
Fiecare din cei 6 (sase) Semifinalisti ramasi in competitie va avea obligatia de a interpreta inca o piesa muzicala. Voturile acumulate pana la acest moment se pastreaza. Publicul telespectator va vota din nou interpretarea Semifinalistilor, iar voturile vor fi inregistrate. Fiecarui concurent ii va fi alocat un interval de votare de cel mult 2 (doua) minute in care publicul telespectator poate vota doar concurentul respectiv (“VOTUL INDIVIDUAL”). Dupa interpretarea sustinuta, pe rand, de catre toti Semifinalistii, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurentilor intr-un interval suplimentar de 20 (douazeci) de minute (“VOTUL COMUN”). Numarul voturilor exprimate de public va fi prezentat de catre Producatori conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Ultimii 2 (doi) concurenti cu cel mai mic numar de voturi vor fi eliminati din concurs.
Astfel, la finalul celei de-a doua Gale Live, vor exista 4 (patru) Finalisti care vor concura in Marea Finala.”


c.      In a treia Gala (live) – Marea Finala vor participa 4 (patru) Finalisti dintre care unul singur (grup sau solist) va deveni castigatorul emisiunii X Factor ce va primi marele premiu. Alegerea este in aceasta etapa exclusiv a telespectatorilor (cel care va primi cele mai multe voturi va fi desemnat castigator).
 
Cei 4 (patru) Finalisti vor avea obligatia de a interpreta cate 2 (doua) piese muzicale fiecare, o piesa va fi interpretata in duet cu o vedeta aleasa de Producator iar a doua piesa va fi interpretata in duet cu Juratul indrumator. Fiecarui concurent ii va fi alocat un interval de votare de cel mult 2 (doua) minute pentru fiecare piesa muzicala interpretata, in care publicul telespectator poate vota doar concurentul respectiv (“VOTUL INDIVIDUAL”). Dupa interpretarea sustinuta, pe rand, de toti cei 4 Finalisti a ambelor piese muzicale, publicul telespectator va putea vota interpretarea Finalistilor intr-un interval suplimentar de 10 (zece) minute (“VOTUL COMUN”). Numarul voturilor exprimate de public va fi prezentat de catre Producatori conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat.
Finalistii care, in urma voturilor telespectatorilor, s-au clasat pe ultimele doua locuri, respectiv au obtinut numarul cel mai mic de voturi, vor fi eliminati din concurs.     
Cei 2(doi) Finalisti vor avea obligatia de a interpreta cate o piesa muzicala. Voturile acumulate pana la acest moment se pastreaza.Fiecarui Finalist ii va fi alocat un interval de votare de cel mult 2 (doua) minute pentru fiecare piesa muzicala interpretata, in care publicul telespectator poate vota doar Finalistul respectiv (“VOTUL INDIVIDUAL”). Dupa interpretarea sustinuta, pe rand, de cei doi Finalisti, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurentilor intr-un interval suplimentar de 10 (zece) minute (“VOTUL COMUN”). Numarul voturilor exprimate de public va fi prezentat de catre Producatori conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat.
Finalistul care, in urma voturilor telespectatorilor, va obtine numarul cel mai mare de voturi, va fi declarat marele castigator al Concursului si va primi marele premiu.
Decizia Producătorilor cu privire la orice dispută care decurge din votare, în cadrul oricărei editii a emisiunii, va fi definitivă şi obligatorie.
• Premiile acordate castigatorului concursului emisiunii X Factor (cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor in editia finala a emisiunii) sunt in valoare totala  bruta de 100.000 (unasutademii) euro. Premiile pot fi acordate de catre  Antena Tv Group S.A.  sau de catre un sponsor, sau partial de Beneficiar si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A.. Premiile obtinute de castigator vor fi acordate in bani si/sau produse, valoarea totala cumulata a acestora fiind cea mentionata mai sus, proportia dintre premiile acordate in bani si/sau produse urmand a fi stabilita in mod unilateral si discretionar de Producator. Premiile obtinute de concurentul/concurentii castigatori (in cazul unei trupe / grup) in cadrul emisiunii X Factor, vor fi inmanate de catre Antena Tv Group [sau in cazul in care exista un sponsor desemnat de Producator care va acorda premiile, acestea vor fi inmanate de Antena TV Group impreuna cu sponsorul respectiv] in termen de maxim 90 (nouazeci) zile de la data difuzarii ultimei editii (editia finala) a emisiunii-concurs in care participantul/concurentul a participat si castigat.  In cazul in care va fi desemnat castigator o trupa/grup, premiul castigat va fi impartit in mod egal tuturor membrilor trupei/grupului castigator, fiecare dintre acestia putand primi sume de bani si / sau produse astfel incat valoarea premiilor acordate fiecarui membru al trupei / grupului castigator sa fie echivalenta, iar valoarea totala acordata sa fie egala cu valoarea totala bruta de 100.000 (unasutademii) euro mentionata mai sus.
• Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii, atat in bani cat si in produse, va fi retinut de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespuzator  produsului castigat, se va face de Concurent catre Beneficiar intr-un termen de 30(treizeci) zile de la data difuzarii emisiunii in care Concurentul a castigat/dobandit premiul respectiv in produse (nedepunerea impozitului aferent premiului in termenul anterior mentionat,  va conduce automat la pierderea premiului). Cuantumul impozitului aferent premiului in produse va fi comunicat in scris de catre Producator si/sau Beneficiar Concurentului in termen de 10(zece) zile de la data difuzarii Galei Finale.
• Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.
• Pe langa premiile in valoarea totala bruta de 100.000 (unasutademii) euro mentionate anterior, este posibil ca Producatorul sau compania desemnata de acesta sa ofere castigatorului concursului drept premiu si un contract de inregistrari muzicale cu o societate specializata la alegerea Producatorului, in termenii si conditiile stabiliti in mod rezonabil de Producator. 
Capitolul II. Participarea la emisiunea concurs:
1. Concurentii vor locui intr-o locatie aleasa de Producator sau in orice alte locuinte sau proprietati care vor fi asigurate de catre Producator (« Locatia ») pe anumite perioade. In functie de evolutia lor in concurs, Concurentii vor fi eliminati din cadrul concursului. Concurentii eliminati vor parasi Locatia de desfasurare a Concursului. Toate activitatile si locatiile pentru desfasurarea a Programului tv vor fi determinate de catre Producator, la exclusiva apreciere a acestuia.
2. In Locatie vor locui numai Concurentii. Exceptie vor face Concurentii minori, care vor locui in Locatie impreuna cu reprezentantii legali sau unul dintre reprezentantii legali. 
3. In aceasta perioada, Producatorul va impune anumite limitari in ceea ce priveste posibilitatea Concurentilor de a comunica cu familia, prietenii, rudele, colegii de servici, angajatorii, cunostinte si orice alte persoane, precum si restrictii privind posibilitatea Concurentilor de a parasi Locatia pe perioada mentionata anterior. De exemplu Producatorul poate decide ca pe perioada ramanerii in Locatie, Concurentii nu pot comunica cu altcineva in afara de alti Concurenti si Producatorul, cu exceptia situatiei in care Producatorul va decide in alt fel. Interdictiile privitoare la comunicatii se pot referi, fara limitare, la interzicerea comunicarii prin telefoane mobile sau fixe, internet, posta, pagere, tablete, PDA-uri sau alte dispozitive asemanatoare.
4. In cadrul Locatiei vor exista camere de luat vederi si microfoane vizibile si ascunse (inclusiv in dormitoare si bai) si toate activitatile Concurentilor pot fi filmate si/sau inregistrate de astfel de dispozitive. Prin urmare, Concurentii trebuie sa se astepte si sa fie constienti ca actiunile si conversatiile lor sunt inregistrate si/sau filmate in fiecare moment. In plus, fiecare Concurent va trebui sa poarte un microfon fara fir si sa il mentina deschis si incarcat in orice moment in mod obligatoriu. Concurentii trebuie sa fie constienti si de faptul ca microfoanele pot capta sunete din diverse alte locuri. Singurele momente in care Concurentii pot solicita eliminarea microfoanelor fara fir de catre un technician calificat sunt momentele cand sunt la dus, in piscina sau cand dorm in dormitor. Doar tehnicienii calificati pot monta sau elimina microfoanele. Aceste reguli se aplica si pentru momentele in care Concurentii se deplaseaza in afara Locatiei, la solicitarea Producatorului. Camerele, microfoanele si echipa Producatorului vor monitoriza Concurentii timp de 24 de ore pe zi pe parcursul productiei emisunii tv, indiferent daca sunt in Locatie, in curtea sau imprejurimile acesteia sau sunt plecati in afara acesteia. Este strict interzis Concurentilor sa interfereze sau sa influenteze in vreun fel functionarea camerelor sau a microfoanelor, atat a celor care ii insotesc in permanenta, cat si a celor amplasate in Locatie. 
5. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că se afla in deplinã stare de sănătate, din toate punctele de vedere, nesuferind de nici o boala sau deficienţă care sa poata ingreuna derularea emisiunii-concurs.
6. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că nu exista vreo incapacitate legală sau contractuală care ar putea să anuleze obligatiile asumate. 
7. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că, dupã realizarea filmarilor la care vor participa, nu se va mai putea interzice Producatorului difuzarea/exploatarea emisiunii-concurs, a imaginii, a vocii si/sau numelui acestora, fara ca aceasta limitare sa aiba un caracter limitativ ci doar unul exemplificativ.
8. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că a fost atenţionat şi informat cu privire la conceptul şi structura emisiunii-concurs.
9. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că este responsabilitatea lui să minimizeze riscul de vătămare care ar putea să apară pe parcursul realizarii emisiunii-concurs. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate în nici un fel la: vătămare corporală, handicap permanent sau chiar deces, suferinţe emoţionale, invadarea vieţii private, insultă sau calomnie ori pagube materiale.
10. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că înţelege si accepta faptul că orice apariţie în cadrul emisiunii-concurs (inclusiv in timpul preselectiilor, auditiilor, repetitiilor, pregatirilor etc, imaginile putand fi filmate inclusiv cu camera ascunsa) este destinată exploatarii emisiunii-concurs, promovarii acesteia sau a oricarui alt gen de program, produs sau serviciu, nelimitat in timp, spatiu ori ca numar ori modalitati de promovare şi prin orice mijloc. Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor acestui articol ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.
11. Prin inscrierea la emisiunea-concurs, concurentul confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Producator, in caz contrar, Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii intregului grup si/sau emisiunii-concurs.
12. Producatorul va asigura toate conditiile tehnice necesare realizarii, producerii, inregistrarii si difuzarii in cadrul programelor statiei TV “ANTENA 1” a emisiunii-concurs.
13. Concurentul se obliga sa participe la emisiunea-concurs pregatita de Producator, in locatia si la data stabilite de acesta, precum si in conditiile stabilite de Producator si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Producatorului, hotarari referitoare la emisiunea-concurs.
14. Producatorul nu accepta ca multumire din partea concurentilor nici un fel de compensatie in bani sau obiecte. Orice astfel de incercare va fi penalizata in detrimentul concurentului respectiv.
15. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestei emisiuni-concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.
16. Producatorul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti. 
17. Daca la inregistrarea emisiunii-concurs, din diferite motive o proba nu este satisfacatoare pentru Producator, acesta poate cere concurentilor repetarea momentului sau poate cere concurentului sa realizeze alta proba.
18. Concurentul confirma ca a luat cunostinta de prevederile regulamentului emisiunii-concurs, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.
19. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile emisiunii-concurs se supun pana la sfarsitul emisiunii regulilor concursului, neavand nici o pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Producatori.
20. Concurentii care participa la emisiunea-concurs, se obliga in mod expres sa raspunda solicitarilor Producatorilor, sa ramana in studiourile de inregistrare tot timpul necesar pentru repetitia si inregistrarea emisiunii concurs. Considerand ca participarea la  emisiunea-concurs este voluntara si costurile care implica producerea emisiunii, Producatorul poate cere despagubiri corespunzator acestor costuri, daune si prejudicii participantilor care fara o cauza justificata decid sa abandoneze inregistrarea inainte ca aceasta sa fie incheiata.
21. Producatorii isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii filmarilor.
22. Concurentii nu vor putea refuza participarea la vreuna din probele emisiunii-concurs .
23. Nu pot participa la acesta emisiunea-concurs persoanele sau rudele pana la gradul doi de rudenie ale acestora, care lucreaza la  Beneficiar/Antena TV Group.
24. Producatorul poate solicita incheierea de catre concurentii finalisti, ca o conditie pentru participarea la editiile finale ale emisiunii-concurs, a unor contracte prestatii artistice cu Producatorul si a unor contracte de inregistrari muzicale / management / impresariere cu o societate specializata la alegerea Producatorului, in termenii si conditiile stabiliti de Producator, iar concurentii finalisti se obliga sa incheie aceste contracte.
Capitolul III. Aspecte generale:
1. Prezentul regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima faza de postul de televiziune Antena 1.
2. Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi poate transfera oricare dintre obligaţiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs şi orice cesionar poate ceda sau transfera mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.
3. Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.
4. Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator,  este obligatorie.
5. CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Producatorului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul. In nici un caz PRODUCATORII NU vor putea inlocui premiul. In acest caz PRODUCATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului concurent clasat ca si punctaj.
6. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs.
7. Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Producator, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.
8.  Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.
Capitolul IV. GARANŢII ŞI ANGAJAMENTE 
Garantez Producatorului şi mă angajez faţă de aceasta că:  
• Sunt apt pentru a încheia Contractul aferent participarii la emisiune si pentru a participa efectiv la emisiunea-concurs; 
• Am citit şi am înţeles toţi termenii stabiliţi în acest Regulament şi regulile/prezentarea emisiunii-concurs, pe care ma oblig sa le respect; 
• Sunt de acord cu faptul că Producatorul poate schimba, modifica, transforma sau suplimenta acest Regulament şi/sau regulile emisiunii-concurs, în oricare moment (care poate fi înainte de inregistrarea emisiunii-concurs sau în timpul acesteia) şi sunt de acord să mă supun termenilor acestui Regulament  şi/sau regulilor emisiunii-concurs care sunt în vigoare în oricare moment; 
• Voi participa pe deplin la fiecare din aspectele emisiunii-concurs până când voi fi eliminat din emisiunea-concurs, si accept ca voi participa la realizarea editiilor emisiunii-concurs ulterior eliminarii mele din concurs, in masura in care acest lucru imi va fi solicitat de Producator; 
• Mă angajez că nimic din prestatia mea in cadrul emisiunii-concurs (denumita in cele ce urmeaza si „Contribuţie”) (indiferent dacă este explicit sau prin implicare, prin intermediul modulaţiei vocii sau prin gest şi în oricare alt mod) nu va încălca dreptul de autor (sau oricare alt drept) al nici unei persoane, nu va încălca nici un contract sau obligatie morala, nu va calomnia, nu va fi blasfemiator sau obscen, şi nu va fi în nici un mod care ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputatiei Producatorului (sau a postului tv); 
• Nu am condamnări penale iar impotriva mea nu s-au luat niciun fel de masuri penale sau administrative ; 
• Consimt ca Producatorul să efectueze verificări complete ale persoanei mele in registre publice si/sau la autoritatile competente (Producatorul fiind in acest mod mandatat de concurent prin semnarea contractului de participare la concurs), şi să împărtăşească rezultatele postului tv sau oricărei terţe părţi relevante, sau, în cazul în care îmi solicită Producatorul în orice moment, mă angajez să iniţiez imediat o verificare a mea la poliţie printr-un formular furnizat de Producator (costurile verificării la poliţie vor fi suportate de către Producator) şi să transmit imediat Producatorului rezultatele complete şi needitate ale acestei verificări; Pentru evitarea oricarui dubiu, declar ca ma oblig sa solicit si sa obtin de la autoritatile competente certificatul de cazier judiciar pe care ma oblig sa-l prezint imediat Producatorului in situatia in care ma voi califica in etapa “Tabara de pregatire”; de asemenea, declar ca ma oblig sa solicit si sa obtin imediat acest certificat de cazier judiciar de la autoritatile competente, in orice alta etapa a Competitiei, daca Producatorul imi va transmite solicitarea de a-i prezenta acest document.
• La cererea Producatorului, înainte de începerea filmărilor, mă voi supune unui examen efectuat de către un medic psihiatru sau de către un alt specialist psihiatru relevant numit de Producator, pentru o evaluare adecvată a sănătăţii mele mentale, înainte de participarea mea la emisiunea-concurs şi sunt de acord ca rezultatele acestei examinări să poată fi împărtăşite Producatorului, postul tv şi oricărei alte parti interesate; 
• Nu voi lua sau distribui medicamente si/sau substante interzise si/sau medicamente pentru sporirea performanţei, droguri, substante halucinogene, alcool, pe parcursul participării la emisiunea-concurs sau la filmările Contribuţiei mele, şi nici nu voi încuraja pe alţii să facă acest lucru, iar în cazul în care am cunoştinţă de vreun alt participant care face acest lucru, voi informa imediat Producatorul cu privire la aceasta; 
• Voi informa Producatorul cu privire la orice informaţii sau fapte în legătură cu Contribuţia mea care ar putea pune sub semnul întrebării integritatea Contribuţiei mele sau ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputaţiei Producatorului şi/sau postului tv (inclusiv, pentru evitarea oricăror îndoieli, detalii sau acuzaţii care mi se pot aduce de la data prezentului până la şi inclusiv data transmiterii ultimului episod al emisiunii concurs pe postul tv Antena 1); 
• Nu înşel Producatorul (sau postul tv) cu privire la identitatea mea, experienţele mele şi în nici un alt mod şi confirm faptul că am fost cinstit, deschis şi onest pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut, în documentele/chestionarele pe care le-am completat şi dat Producatorului şi/sau postului tv, cu privire la vieţa mea, natura experienţelor mele trecute şi relaţiile mele trecute şi prezente, sau cu privire la orice altă chestiune; 
• În cazul în care Producatorul îmi va cere acest lucru, voi furniza sub semnătură o chitanţă emisă de un serviciu public (dar nu de telefonie mobilă) în care se menţionează adresa mea curentă, o copie a paşaportului meu şi o dovadă a locului de muncă (precum o notă de salariu sau oricare alte documente); 
• Nu sunt jurnalist sau reporter în căutarea unui subiect pentru publicare; 
• Nu voi promova nici un fel de produse, servicii sau afaceri pe parcursul participării mele la emisiunea concurs, şi nu voi promova niciodată nici un fel de produse, servicii sau afaceri; 
• Nu voi ridica nici un fel de pretenţii împotriva Producatorului sau a succesorilor acestuia, împotriva cesionarilor ei, pentru nici un fel de remuneraţie în legătură cu exploatarea drepturilor din cadrul programului tv; 
• Imediat ce Producatorul şi/sau postul tv îmi solicită acest lucru, voi completa o declaraţie de sănătate (în forma care îmi va fi furnizată, în cazul în care mi se va solicita acest lucru); 
• Nu voi solicita să fiu concurent sau participant la nici un alt concurs, joc sau reality show pe perioada în care voi fi analizat pentru participarea la programul tv, sau după selecţionarea mea drept concurent sau concurent de rezervă în cadrul programului tv; 
• Voi garanta Producatorul împotriva tuturor şi a oricăror costuri, daune, cheltuieli şi răspunderi (inclusiv a taxelor legale, dar fără a se limita la acestea) care rezultă din oricare încălcare a contractelor, a garanţiilor şi/sau a angajamentelor conţinute contractul privind participarea la emisiune si prezentul Regulament.
Orice tentativa de a lega o prietenie cu membrii echipei de productie va fi motiv de excludere. Decizia producatorului este finala si irevocabila, fara exceptii!
IMPORTANT
Din momentul in care incepem filmarile, pana in ziua ultimei transmisiuni va aflati sub contractul semnat. Clauzele de confidentialitate va interzic acordarea vreunui interviu catre presa sau tv in care sa povestiti experientele voastre din emisiune, cu exceptia interviurilor coordonate de departamentul de PR al Antenei 1.  Orice incalcare a contractului va obliga producatorii sa puna in aplicare clauzele contractului si sa ia cele mai drastice masuri legale impotriva voastra.  
Pe toata durata participarii la emisiune sunteti obligati sa respectati regulamentul inclus in aceasta anexa. 
Cu toate aceastea, daca unul dintre concureti savarseste acte de vandalism asupra locatiei in care este cazat sau in care se desfasoara filmarile, sau acte de agresiune fizica si/sau verbala asupra altui concurent sau asupra oricarui membru al echipei, acesta este pe loc descalificat si exclus din concurs si filmari, urmand a suporta consecintele juridice ale acestui act. 
REGULI DIVERSE
ÎNŢELEGERILE DINTRE CONCURENŢI SUNT INTERZISE. CONCURENŢILOR NU LI SE VA PERMITE SĂ ÎMPARTĂ NICI UN PREMIU ÎN BANI ÎNTRE EI SAU CU ALTE TERŢE PERSOANE CARE NU SUNT IMPLICATE ÎN JOC. CONCURENŢII NU POT EMITE ANGAJAMENTE ŞI NU POT ÎNCHEIA ACORDURI CARE SA CONTRAVINA OBLIGATIILOR ASUMATE PRIN CONTRACT SAU PRIN PREZENTUL REGULAMENT, FIE ELE ORALE SAU ÎN SCRIS, IAR ÎN ACEST SENS, CONCURENŢII VOR FI MONITORIZAŢI PE TOT PARCURSUL ETAPELOR DE PRE – PRODUCŢIE ŞI PRODUCŢIE.  ORICE CONCURENT CARE SE DOVEDEŞTE CĂ S-A ASOCIAT IN VEDEREA COMITERII DE INFRACTIUNI SAU A ÎNCHEIAT ÎNŢELEGERI CU ALT CONCURENT SAU CU O TERŢĂ PERSOANĂ VA FI DESCALIFICAT DIN PROGRAMUL TV ŞI POATE FI URMĂRIT ÎN JUSTIŢIE.
 Toate deciziile legate de programul tv, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, cele legate de regulament, conditii de eligibilitate, alegerea Concurenţilor, producţia programului tv, desfăşurarea emisiunii-concurs şi hotărârea descalificărilor şi a acordării Premiilor, sunt la discreţia exclusivă a Producătorului, sunt definitive şi nu pot face obiectul contestaţiilor sau al apelurilor.
 Concurenţii trebuie să informeze imediat Beneficiarul în cazul în care cunosc prezentatorul, Co-prezentatorul, orice persoană din cadrul personalului de producţie sau angajaţii Beneficiarului, sau orice altă persoană care lucrează la emisiune. 
 Pentru a putea primi oricare dintre premiile anunţate, Concurenţii trebuie să îndeplinească toate cerinţele legate de eligibilitate.
 APLICAREA REGULAMENTULUI
Regulamentul va fi aplicat la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului.  
 Încălcarea oricăreia dintre Reguli sau încălcarea oricărui acord sau a oricărei declaraţii de către un Concurent va duce, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, la scoaterea Concurentului din emisiunea-concurs şi la pierderea oricăror Premii, a oricăror sume de bani câştigate de către Concurent, chiar dacă acestea i-au fost deja acordate. 
 DESCALIFICARE
Pe lângă regulile şi condiţiile specificate în prezentul document, Concurenţii pot fi descalificaţi sau scoşi din emisiune, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, pentru oricare dintre următoarele motive, inclusiv, dar fără a se limita la acestea (după cum decide Producătorul, la discreţia sa exclusivă şi absolută):
i) încălcarea oricărei reguli care ţine de competiţie sau a oricărei instrucţiuni a Producătorului;
ii) încălcarea oricărui acord cu Producătorul în legătură cu programul tv;
iii) încălcarea oricărei legi (inclusiv in situatia in care Producatorul constata ca respectivul Concurent a avut condamnari penale definitive (dar nelimitat la acestea), conform certificatului de cazier judiciar pe care Concurentul se obliga sa-l prezinte Producatorului la simpla solicitare a acestuia);
iv) încheierea de acorduri în vederea obţinerii unor beneficii financiare sau a primirii de catre Concurenti a unor astfel de avantaje similare de la oricare dintre ceilalti Concurenţi, de la oricare dintre rudele oricărui Concurent, de la oricare terţă persoană, agent sau afiliat al oricărui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Producătorului, de la orice persoană din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii programului tv, în schimbul unor acţiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul emisiunii-concurs. Un astfel de acord poate include, dar fără a se limita la acestea, acceptarea unor sume de bani sau a unui loc de muncă după producerea  programului tv, în schimbul pierderii intenţionate a emisiunii-concurs sau a unei performanţe  slabe intenţionate în timpul emisiunii-concurs;
v)  în cazul unui comportament necinstit sau imoral, care va fi apreciat de Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, inclusiv, dar fără a se limita la vătămarea altor Concurenţi sau a personalului care lucrează la producţie, sau ameninţarea acestora cu vătămarea, comportament violent, infracţiuni sau înşelăciune;
vi) împiedicarea intenţionată a muncii personalului de producţie;
vii) în cazul îmbolnăvirii sau al apariţiei altor probleme de sănătate care afectează abilitatea Concurentului de a participa la emisiunea-concurs;
viii) ascunderea de echipa medicală a Producătorului a unor simptome sau informaţii; şi
ix)             violenţa fizică sub orice formă.
 Un alt Concurent (concurentul de rezerva selectat in acest scop de Producator) poate înlocui, în orice moment, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, Concurentul scos din competiţie ca urmare a descalificării.
CONFIRMARI DIN PARTEA FIECARUI CONCURENT
Înţeleg că primirea oricărui Premiu poate depinde de alegerile, deciziile şi performanţele mele si de cele ale altor persoane; că Producătorul poate impune condiţii suplimentare la primirea oricărui Premiu, în orice moment.  Înţeleg că Producătorul îşi rezervă dreptul de a schimba, adăuga, elimina elemente din, modifica sau amenda Regulamentul emisiunii-concurs şi orice alte activităţi ale emisiunii-concurs, procedurile şi regulile privind eliminarea participanţilor din Program, precum şi acordarea sau retragerea Premiilor, în orice moment pe parcursul etapelor de pre-producţie, producţie sau post-producţie a Programului (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dreptul de a anula sau de a nu difuza Programul, în totalitate, fără acordarea niciunuia dintre Premii).  De asemenea, înţeleg că participarea mea la Program şi oportunitatea de a câştiga orice Premii sunt condiţionate de semnarea si respectarea prezentului Regulament,. Furnizarea de către Concurent a unor informaţii care nu sunt adevărate şi exacte duce la eliminarea din emisiunea-concurs a Concurentului si la pierderea oricărui şi a tuturor Premiilor câştigate sau primite. 
Confirm faptul că am primit, citit şi înţeles prezentul Regulament de mai sus şi că sunt de acord să respect şi să mă supun prezentului Regulamentul de mai sus  (aşa cum este acesta în prezent sau aşa cum poate fi acesta schimbat sau amendat de către Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, înainte de producţie şi/sau în orice moment sau după producerea emisiunii-concurs ).  
 Prezentul Regulament se refera la participarea concurentilor la emisiunea concurs, ce va fi difuzata in prima difuzare de postul de televiziune Antena 1.
Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi orice cesionar poate ceda mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.
Regulile din prezentul Regulament vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.
Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a Concurentului selectionat de catre Producator  este obligatorie.
Daca printr-o oarecare circumstanta Concurentul decide sa nu accepte vreun premiu, Concurentul va renunta in scris la acesta, pierzandu-si toate drepturile referitoare la premiul in cauza. In nici un caz PRODUCATORUL NU va putea inlocui premiul. 
Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.
Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, Regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs  sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat inainte de inregistrare, asttfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.
Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile Regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.Concurentul intelege si accepta că orice încălcare a prevederilor prezentului Regulament ar cauza pagube şi prejudicii irevocabile care nu ar putea fi compensate rezonabil şi adecvat prin daune interese plătite ca urmare a unei acţiuni în justiţie şi de aceea, concurentul accepta în mod expres faptul că Producatorul sau un tert imputernicit de acesta vor fi îndreptăţiţi să ia orice măsuri legale şi sa aplice orice sancţiuni echitabile pentru a preveni şi/sau a repara orice încălcare sau ameninţare de încălcare a prevederilor acestui articol.
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL 
Prin semnarea prezentului Regulament sunt de acord in mod expres si neechivoc ca Antena TV Group SA sa proceseze inclusiv prin mijloace automate si sa utilizeze in orice scop avand legatura cu emisiunea concurs datele cu caracter personal ale concurentului (nume, prenume, adresa, data nasterii, adresa de email si telefon), precum si alte date pe care concurentul le va comunica, dupa cum va fi necesar pe parcursul Programului (ex. cod numeric personal), inclusiv vocea si imaginea concurentului (inclusiv dar fara a se limita la inregistrarea vocii si/sau imaginii folosind camera ascunsa). Cunosc drepturile ce-mi sunt conferite de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, inclusiv dreptul la informare, dreptul de acces, de interventie si de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si faptul ca pot sa le exercit printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul Antenei TV Group SA, precum si dreptul de a se adresa justitiei. Exercitarea acestor drepturi nu contravine si nu afecteaza cesiunea drepturilor patrimoniale de autor si conexe cesionate in totalitate de concurent Antenei TV Group SA conform contractului de participare la emisiunea-concurs, Antena TV Group SA fiind indreptatita sa exercite orice drepturi astfel dobandite in conformitate cu prevederile contractului incheiat cu concurentul.
(1) Informarea persoanei vizate 
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; 
b) scopul în care se face prelucrarea datelor; 
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; 
d) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate; 
e) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii. 
(2) Dreptul de acces la date 
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele: 
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele; 
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor; 
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva; 
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate; 
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului. 
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. 
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus. 
(3) Dreptul de interventie asupra datelor 
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit: 
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; 
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi; 
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. 
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. 
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
(4) Dreptul de opozitie 
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza. 
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop. 
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. 
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica). 
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale 
Orice