Detalii cutremurătoare despre artista Lucreția ”Lucky” Marinescu. A trăit din muzică și pentru muzică

 

Lucky Marinescu a trăit pentru muzică şi din muzică, a strălucit pe scenă ani la rând, a fost una dintre cele mai bune voci pe care le-a avut România, dar puţini sunt cei care ştiu că viaţa ei a fost un coşmar. 

Muzica românească este în doliu: „Azi a plecat una dintre cele mai mari artiste ale României”. Artista suferea de o boală necruțătoare!

„Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70 s-a stins din viaţă în dimineaţă zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. Lucreţia «Lucky» Marinescu s-a născut la 12 Iulie 1934 în oraşul Cahul, România, azi în Republica Moldova. O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, a transmis Lawrence Marinescu, din Statele Unite ale Americii.

Solista Lucky Marinescu a murit la vârsta de 83 de ani. A făcut furori în anii '60-'70, când a devenit una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Ba mai mult, a plecat în turnee în străinătate și a făcut furori la Paris, unde a impresionat cu piese precum "Ploaia și noi" sau "Țărăncuța".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti