Betty, fiica lui Florin Salam, o gospodină model! S-a fotografiat în bucătărie fără sutien, iar fanii au înroșit butonul de ”LIKE”!

 
+3 click pentru
galerie

Betty, fiica lui Florin Salam și fostă concurentă la ”Te cunosc de undeva”, este o gospodină model! Nu o dată, artista a recunoscut că e pasionată de gătit, dar și de degustare. De data asta, fanii nici nu au mai fost atenți la rețete sau ustensile de bucătărie! Artista s-a fotografiat în bucătărie fără sutien, iar admiratorii au înroșit butonul de ”LIKE”!

Preasexy, prea divă!”, ”Ce vrei să ne gătești, frumusețe?”, ”Cea mai frumoasă artistă!”, i-au transmis admiratorii prin intermediul unei rețele de socializare. 

În plus, frumoasă și sexy, Betty e un adevărat model pentru multe domnișoare din generația ei! Dar, tinerilor, trebuie să vă luați gândul de la vedetă! 

Betty e îndrăgostită până peste cap de iubitul ei și, mai mult decât atât, zilele trecute, cei doi porumbei s-au logodit și au decis să rămână împreună pentru totdeauna. Entuziasmată, Betty le-a arătat tuturor prietenilor inelul de logodnă!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe