Hugh Grant a declarat că a fost idiot, atunci când a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o prostituată

 

Cine spune că prima dragoste adevărată nu se uită niciodată, nu s-a înșelat! Iar Hugh Grant este cel care ne face să credem că așa e, prin declarația pe care a făcut-o. După 18 ani de la scanadalul sexual care i-a destrămat relația pe care o avea cu senzuala Elizabeth Hurley, actorul spune că a fost idiot.

 Într-un interviu recent, pentru The Jess Cagle, Hugh vorbește despre fosta lui parteneră de viață, cunscuta actriță Elizabeth:

 „Eram ca frații. Am trecut prin câțiva ani îngrozitori la început, când niciunul dintre noi nu a avut job, trăind într-un apartament mic.”

Dar asta nu e tot! Actorul a recunoscut că a greșit și se consideră un „idiot” pentru scandalul sexual din 1995, când a fost arestat pentru un comportament neadecvat cu o prostituată. Fapt ce a dăunat relației lui cu Elizabeth Hurley.

Cu toate acestea, după acest scandal, frumoasa Elizabeth Hurley i-a mai stat alături actorului încă 5 ani, apoi relația lor a luat sfârșit. Însă cei doi mari actori au rămas buni prieteni. Hugh este nașul lui Damien, în vârstă de 15 ani, fiul lui Elizabeth.

El a mai continuat să declare:

„Am fost un idiot. Nu am încercat să spun: <Am această problemă psihologică>. Am spus doar: <Recunosc>”. Hugh și-a cerut scuze pentru incident în momentul în care a apărut la un show TV, unde a recunoscut că a făcut un „lucru rău”

„Știi în viață ceea este bine să faci și ce este rău. Am făcut ceva rău.”

În prezent, Hugh Grant este tatăl a trei copii, iar anul acesta urmează să devină tată pentru a patra oară. Actuala lui parteneră, Anna Elisabet Eberstein, este din nou însărcinată.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti