Mătușica Delia va primi cel mai frumos cadou de Crăciun: un bebeluș. Sora artistei se antrenează în sala de fitness și se pregătește de marele moment. Arată senzațional!

 

Oana Matache, sora Deliei, este o viitoare mămică foarte activă. Cu doar o lună înainte de a naşte, este nelipsită de la sala de fitness. Oana s-a căsătorit, în luna mai, cu iubitul său, Răzvan, iar Delia şi celălalt Răzvan - Munteanu le-au fost naşi.

A fost un eveniment frumos, dar cu suspans: în timpul slujbei religioase, Oana a ameţit pentru câteva momente, şi pentru că e însărcinată, dar şi din cauza emoţiilor.

De când a aflat că va deveni mămică, Oana Matache a decis să aibă o dietă echilibrată și să facă mult sport, pentru a rămâne în formă. Și reuşeşte de minune, alături de un antrenor care i-a recomandat antrenamente special concepute pentru femei însărcinate. Mai exact, menite să îi întărească mușchii şi să o facă să se simtă plin de energie, fără a-i dăuna copilului din burtică.

Urmează să nască peste doar o lună, la sfârşitul unui an plin: în care s-a căsătorit, a rămas însărcinată și îşi va ţine în braţe primul copil.

Iar nași de botez vor fi, probabil, tot Delia și soțul său, căci tot ei le-au fost părinți spirituali Oanei și iubitului său în ziua nunții.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti