Pippa Middleton, sora ducesei de Cambrigde s-a reîntors în braţele fostului iubit! Cine este bărbatul care i-a recucerit inima

 

Zvonurile potrivit cărora Pippa Middleton s-ar iubi cu Prinţul Harry s-au risipit acum, căci a ieşit la iveală faptul că sora ducesei de Cambridge iubeşte din nou. Mai exact, Pippa are o relaţie cu milionarul James Matthews, în vârstă de 40 de ani, care i-a mai fost partener în urmă cu patru ani.

La doar câteva luni după ce s-a despărţit de Nico Jackson, în octombrie 2015, Pippa s-a reîntors în braţele lui James Matthews, bărbatul cu care s-ar fi iubit în 2012, când ar fi avut o relaţie de doar câteva săptămâni. Acum, însă, relaţia dintre ei e mai intensă şi mai serioasă ca niciodată.

„James e foarte îndrăgostit de Pippa. Între ei este multă afecțiune”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

James Matthews este președintele firmei Eden Rock Capital Management, pe care a fondat-o în 2001. Părinții lui, David și Jane, sunt patronii Hotelului Eden Rock, din insula St. Barts. James Matthews a mai avut un frate, Michael, care a murit într-un accident tragic la vârsta de doar 22 de ani, în timp ce escalada Muntele Everest. Cadavrul lui nu a fost recuperat niciodată.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe