Prima imagine cu burtica de gravidă a Valentinei Pelinel: "Amândoi ne bucurăm de acest copil"

 

După ce zvonurile cum că se iubește cu Cristi Borcea, deși fostul acționar de la Dinamo se află în spatele gratiilor, Valentina Pelinel a venit cu vestea bombă: este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al șaptelea copil al milionarului.

Pelinel a dat vestea pe Facebook, însă a dat amănunte despre momentul fericit al vieții sale la emisiunea "Agentul Vip" de la Antena Stars, acolo unde și-a afișat și burtica de gravidă. Deși este la început, Valentina pare să radieze de fericire.

Valentina Pelinel a fost invitata lui Cristi Brancu la Antena Stars

”Nu am avut probleme, analizele sunt foarte bune. E un moment dorit și asumat. Nu te joci cu așa ceva. (...) E o chestie asumată de ambele părți, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la ușă cu o astfel de surpriză, să-i spun tam-nesam că are un copil. (...) L-am visat cu ochii albaştri. Eu aş vrea ca cel mic să aibă ochi albaştri," a spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are deja șase copii cu Mihaela Borcea, prima soție, dar și cu Alina, actuala soție, care i-a dăruit ultimul copil în urmă cu câteva luni.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti