Rene Angelil a fost înmormântat! Celin Dion, tribut extrem de emoţionant: „Trebuie să merg mai departe fără el, dar pentru el“

 
+4 click pentru
galerie

 Dragostea adevărată există! Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, au dovedit-o ani la rând. Şi continuă să o facă, deşi el nu mai este printre noi. Cântăreaţa este devastată de pierderea suferită, însă a decis să meargă înainte. Aşa ar fi vrut el...

Céline Dion (46 de ani) şi-a luat rămas-bun de la soţul ei, René Angelil, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată, vineri, la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani. 700 de persoane au fost acolo pentru cei doi. 
Hit-urile semnate de Céline Dion s-au auzit la înmormântarea soţului ei 
Céline Dion, foarte îndurerată, dar în acelaşi timp foarte elegantă, purtând o rochie şi un voal negre, a fost însoţită la funerarii de cei trei copii ai săi – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Alături de cântăreaţă a fost şi mama acesteia, Therese (88 de ani).
Omagii emoţionante...
René-Charles, fiul în vârstă de 14 ani al cuplului, care a fost creştinat în aceeaşi biserică, a susţinut un discurs emoţionant la ceremonia funerară a tatălui său. „15 ani nu reprezintă o perioadă destul de lungă pentru a-ţi cunoaşte tatăl. A avut o viaţă aglomerată, dar ne-am cunoscut jucând golf, poker, gătind împreună. Legătura a devenit din ce în ce mai puternică. Mi-ai lăsat numeroase amintiri frumoase pe care să le împărtăşesc fraţilor mei mai mici. Pe măsură ce vor creşte, o să mă asigur să le transmit învăţămintele tale. Am fost norocos să mă nasc într-o familie în care există atât de multă iubire. Tată, îţi promit că toţi ne vom ridica la standardele tale. Te iubesc, tata“, a spus acesta.
De altfel, Dion, prin intermediul jurnaliştilor revistei „People“, le-a mulţumit celor care i-au sprijinit familia în aceste momente tragice: „Sprijinul pe care l-am primit a fost o binecuvântare. Am înţeles că, într-un fel, cariera mea a fost opera lui de artă, cântecul lui, simfonia lui. Gândul că o va lăsa neterminată l-ar fi rănit profund. Am realizat că trebuie să continui fără el, dar pentru el.“
În plus, Celine Dion a realizat un filmuleţ extrem de emoţionant ca semn de recunoştinţă pentru Rene, singurul bărbat din viaţa sa care i-a fost alături atât pe plan personal, cât şi în carieră.
În clip apar momente frumoase din arhiva personală, artista amintindu-şi astfel de cele mai frumoase clipe petrecute în compania soţului său. Titlul filmuleţul este simplu: "A love that will go on forever".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe