Sunteți curioși să o vedeți pe cea care a interpretat rolul Lucy Ewing, din Dallas? Cum s-a schimbat actrița

 
+4 click pentru
galerie

Dacă v-ați uitat la serialul Dallas, cu siguranță trebuie să o știți pe Lucy Ewing. Numele real al actriței este Charlene Tilton. Cea care în anii 80 ‘ innebunea numeroși bărbați, cu statura ei minionă și cu formele ei voluptoase, a ajuns la vârsta de 59 de ani. În urmă cu ceva timp, celebra actriță din faimosul serial Dallas a fost fotografiată în casa din Nashville, Tennessee.

Surpriza nu a fost atât de plăcută pentru public, asta pentru că vârsta, în cazul ei, își pune cuvântul. Nu a îmbătrânit frumos, spun cârcotașii. Poate și din cauza faptului că viața amoroasă a cunoscutei actriței nu a fost atât de roz.  

În anul 1982, vedeta se căsătorea cu artistul country Johnny Lee, de care a divorțat după doar doi ani. Johnny este tatăl singurului ei copil, o fată, Cherish, în vârstă de 35 de ani.

Cherish a moștenit de la tatăl ei pasiunea pentru muzica country. De menționat că  fiica lui Charlene, Cherish, s-a căsătorit în 2014 cu logodnicul ei, Matt Dunn, chiar la ferma Southfork, acolo unde s-a filmat celebrul serial Dallas.

Actrița din Dallas,Charlene, s-a mai căsătorit pentru a doua oară cu cântărețul scoțian Domenick Allen, însă nici acesta nu a fost un mariaj de lungă durată.

După cea de-a doua căsnicie eșuată, actrița s-a cuplat cu editorul de montaj Cheddy Hart, cu care a început o relație în 2001. Nici relația aceasta nu a fost cu noroc fiindcă editorul a decedat, în anul 2019, din cauza unei probleme de sănătate.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti