Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din lume vorbește despre cancer: "Acum îmi revin"

 

Cântăreața Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer și că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculațiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenție chirurgicală, relatează Agerpres.

Artista de 49 de ani anunțase înainte de Crăciun că își întrerupe turneul pentru o operație a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară și-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook și pe Twitter, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreței urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada și a susținut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord și Japonia. A fost nevoită însă să își anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-și odihni corzile vocale și trebuia inițial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după șapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti