VIDEO! Celine Dion provoacă polemici aprinse pe internet, după ce a cântat piesa ”Hello” a lui Adele. Cum sună interpretarea!

 

 Celebra cântăreață Celine Dion a oferit în ultima zi din 2015 propria ei versiune a melodiei 'Hello', lansată recent cu un mare succes la public de britanica Adele, iar înregistrarea video a interpretării sale, postată pe YouTube, a obținut rapid peste 450.000 de vizualizări, relatează Agerpres.

Reacțiile internauților sunt împărțite. În cadrul unui concert de Revelion organizat la Las Vegas, artista canadiană a reluat mai multe melodii ale unor muzicieni de renume. 'În această seară, cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea ca Adele să ia parte la petrecere', a afirmat ea, la un moment dat. 'Nu intrați în panică, nu este aici în sală', a precizat imediat după aceea, precizând că va cânta hitul 'Hello' doar pentru 'amuzament'.

Evenimentul a provocat curiozitatea iubitorilor de muzică dornici să compare versiunile celor două vedete, așa încât numărul de vizualizări înregistrat de clipul de pe internet a crescut vertiginos. Unii dintre cei care au ascultat au făcut și comentarii. 'Prea plat și pe nas', 'O melodie care nu se potrivește vocii ei' sau 'Celine Dion a încercat, dar Adele este pur și simplu inegalabilă', au apreciat unele persoane, în timp altele au susținut că înregistrarea din spectacol nu este de calitate suficient de bună pentru a face judecăți de valoare. 'Incredibil! Mult mai bună decât cea originală, după părerea mea', a scris un admirator al canadiencei.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe