Zi palpitantă pentru Cristi Borcea! A fost vizitat de amantă şi de soţie

 

Cristi Borcea n-a avut un weekend liniştit în închisoare. L-au vizitat şi amanta, şi soţia. Valentina i-a dus ieri pachet. În timp ce Alina a venit azi, la Jilava, cu cei doi copii. Zeci de minute a stat şi au aşteptat la poarta penitenciarului ca să intre la vorbitor.

Presa tabloidă susţine că acesta a fost un weekend aglomerat pt Cristi Borcea. Şi asta, deoarece şi ieri ar fi primit o vizită. De la viitoarea mamă a copilului său, Valentina Pelinel.

La ora 7 dimineaţa l-ar fi vizitat Valentina Pelinel pe Cristi Borcea. Şi i-ar fi dus acestuia un pachet mare, cu de toate. Iar cei doi ar fi stat de vorbă mai bine de o oră..

O oră a stat în vizită şi Alina. Numai că aceasta nu i-a dus nimic soţului său. În braţe cu fetiţa, de mână cu băieţelul, copii pe care îi are cu Cristi Borcea, Alina a înaintat spre poarta Penitenciarului Jilava cu capul plecat.

Copilul Valentinei ar fi ce-l de-al şaptelea pentru afaceristul închis la Jilava. Iar tatăl îl va recunoaşte. Mai mult, se spune chiar că Borcea i-ar fi cerut deja divorţul Alinei ca să se însoare cu Valentina.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe