Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Zanni, alegere surprinzătoare pentru Finală. Cu cine a sărit în tandem

Zanni a surprins pe toată lumea cu alegerea sa. Cântărețul a sărit alături de un tânăr ales din public și au primit aplauze la scenă deschisă.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Zanni, alegere surprinzătoare pentru Finală. Cu cine a sărit în tandem Galerie
Zanni a surprins pe toată lumea cu alegerea sa. Cântărețul a sărit alături de un tânăr ales din public și au primit aplauze la scenă deschisă. | Antena 1

Zanii s-a pregătit intens pentru săriuta din Finala săptămânii, dar ca de obicei, concurentul a rezervat multe surprize. Pentru săritura în tandem, concurentul de la Splash! Vedete la apă nu a vrut să alegă un alt coleg, ci a venit cu o idee inedită.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Zanni a sărit de la 10 metri alături de un tânăr de 15 ani

La antrenamente, Zanni a venit cu ideea a alege pe cineva din public alături de care să sară în tandem.

„Cine vrea să sară cu mine mâine? Voi săriți de la cât vreți voi, evident, că doar nu vă pun să săriți de la 10”, a întrebat cântărețul.

Așa cum a spus chiar el, acesta l-a ales pe cel mai entuziasmat, un tânăr pe nume Florin, în vârstă de 15 ani. Adolescentu a mărturisit că nu a mai făcut sărituri niciodată, însă este dispus să își învingă toate temerile alături de Zanni.

Gestul lui a fost lăudat chiar și de antrenori, care le-au fost alături la fiecare pas.

„O să am ceva emoții”, a spus Florin. „O să avem emoții împreună, e foarte frumos să ai emoții. Ai văzut aseară că eram emoționat? Și m-am și enervat și am lăsat să se vadă”,a adăugat și Zanni.

Ei s-au antrenat intens, iar în seara concursului, Florin a hotărât că are curajul să sară chiar de la 10 metri. „Ce mai sunt 3 metri?”, a spus adolescentul de 15 ani când se afla pe platforma de 7 metri.

„Îl am pe Florin din public, n-a mai sărit niciodată decât în cadă și la piscină și în mai puțin de 50 de minute, Florin s-a hotărât să sărim de la 10”, a povestit Zanni.

După săritură, toți cei din platou de la antrenor la prezentatori și jurați l-au felicitat pe tânăr pentru curajul de care a dat dovadă.

„Foarte tare! Mie mi-a plăcut extraordinar de mult! Florine, o să te vadă toți colegii tăi, toată șara și mă bucur că ți-ai găsit un mentor. Că așa trebuie în viață, să ai un nebun să te iei după el, dar e un nebun frumos ăsta și mă bucur că și-a tansmis energia lui.”, a spus Nea Mărin.

„Eu mă bucur pentru Zanni că a reușit să lege o chimie cu cineva. Despre Florin, îl aștept la sărituri”, a adăugat și Clara.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Ramona Olaru, Iulia Albu și Clara Gherase au furat toate privi... Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Irisha s-a accidentat la antrenamente. De unde a reușit să sar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x