Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Naomi Hedman, încurajată de părinții lui Florin Ristei. Reacția ei

Naomi Hedman a reușit să facă o impresie de milioane la Splash! Vedete la apă 2022. A fost foarte emoționată când a auzit că mesaj i-au transmis păriții lui Florin Ristei.

colaj foto cu naomi hedman la splash vedete la apa Galerie
Naomi Hedmann, încurajată de părinții lui Florin Ristei. Reacția ei a fost una neașteptată | Antena 1

Naomi Hedman a reușit să impresioneze pe toată lumea cu săritura ei de la Splash! Vedete la apă 2022. Aceasta a avut o prezență elegantă care a fost pe placul juraților emisiunii.

Naomi Hedman, emoționată după ce a ascultat mesajul părinților lui Florin Ristei. Ce i-au transmis la Splash! Vedete la apă 2022

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a reușit să impresioneze prin grația ei la Splah! Vedete la apă 2022. Iată cum s-a descurcat frumoasa concurentă:

„Suntem cu gândul la tine, abia așteptăm să ne revedem să ne spui cum a fost. Suntem foarte mândri de tine și Te pup”. i-au transmis părinții lui Florin Ristei.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 4 din 14 august 2022. Bănel Nicoliță și Nick Casciaro au sărit împreună de la 10 metri

„Îți dorim mult succes, Naomi. Te rog, sper să câștigi această competiție că avem nevoie de bani. Te rog să câștigi!”, i-a transmis și Florin Ristei, iubitul concurentei de la Splash! Vedete la apă.

„Naomi, ți-ai depășit frică. Săritura a fost bunicică, dar felicitări pentru curaj”, i-a spus unul dintre jurați.

„Draga mea, arăți minunat. Suntem bucuroși că ești cu noi în acest proiect. Nu știu dacă săritura a fost grea. Dar ai făcut bine. Trebuie să te felicit pentru munca depusă și mi-ar plăcea să te văd în mai multe proiecte”, îi spune Iulia Albu.

„Te miști foarte bine, ai ritm. Faci un cuplu extraordinar cu Ristei. Ai ales o săritură simplă”, i-a spus Nea Mărin frumoasei concurente.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Victor Slav, foarte emoționat de mesajele fiicei și iubitei lui... Splash! Vedete la apă, episodul 5 din 18 august 2022. Ramona Olaru, luată prin surprindere de gestul lui Cătălin Cazacu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x