Splash

Pe platforma de cinci metri, în cârje! Accidentarea nu l-a împiedicat pe Doru Săritoru' să facă spectacol

 

Durere, chin, accidentare, dar o dorință acerbă de a face spectacol. Că doar e rost de show! Asta și-a zis și Doru Todoruț care, după câteva antrenamente, a avut nenorocul de a se accidenta. Dar nimic n-a putut să-i pună bețe în roate. Nici măcar cârjele!

Solistul de la Deep Central se alege în primele zile de antrenamente cu degetul mare de la piciorul drept rupt și cu o entorsă la piciorul stâng, accidentare care îl determină să își întrerupă prematur pregătirile de la bazin. Cu toate astea, Doru nu renunță și se prezintă la platformă, în cârje.

Da, da, ÎN CÂRJE! S-a cocoțat la cinci metri, a luat poziția și să nu credeti că s-a limitat la a sări simplu. Da' de unde! Doru Săritoru', așa cum a fost poreclit, a executat o săritură pe spate, iar juriul i-a apreciat curajul și ambiția din plin.

Ei, ce ziceți de momentul lui?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Splash, vedete la apă, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/splash/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Splash.VedeteLaApa/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/splash.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe