Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Adriana s-a întors și ce revenire sublimă! Marea actriță a fost o Mariana Nicolesco așa cum rar poți vedea: „Ești incredibilă”

 

După ce a deschis seara, Adrianei Trandafir i-a revenit misiunea dificilă de închide prestațiile ediției cu un nume uriaș. Mariana Nicolesco a fost personajul pe care ruleta i l-a oferit cu o săptămână în urmă. Greu, ar spune unii, imposibil ar spune cei mai pesimiști. Adriana a avut parte de o carieră plină de provocări, așa că a luat viața în piept și a trecut la treabă.

A făcut-o perfect, iar jurații au recunoscut: „Ești incredibilă”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti