Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Alex Vasilache, doctorul de la "Te cunosc de undeva!", își aduce motocicleta, un Kawasaki Vulcan!

 
+3 click pentru
galerie

 

Sâmbătă, 22 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache își va aduce pe scenă motocicleta, “o bestie roșie de 1.500 metri cubi”, pentru momentul în care se va transforma în Nikos Vertis, unul dintre cei mai de succes interpreți greci.

Este un Kawasaki Vulcan, de 1500 cmc. Nu are mulți cai și nici o tehnologie de ultimă oră, dar e o motocicletă frumoasă, cu personalitate. M-am întâlnit cu "roșcata" anul trecut, pe 1 decembrie, și a fost dragoste la prima vedere”, spune Alex.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” face parte dintr-un club de motocicliști alături de care iese uneori la plimbare, prin țară. “Motocicliștii sunt o comunitate destul de unită. Ne salutăm pe drum și ne ajutăm când e nevoie. Așa mi s-a întâmplat, de exemplu, și mie înainte să urc pe scenă, când colegii motocicliști din echipa de filmare m-au ajutat să îmi repar stopul care nu mai mergea. Uneori ies la plimbare cu colegii din clubul din care fac parte, dar e un pic mai greu, pentru că  week-end-urile sunt destul de ocupate cu concertele”, continuă el.

Solistul trupei Jukebox și-a cumpărat prima motocicletă acum nouă ani. “Era o motocicletă "corectă", cu ABS și o herghelie de căluți putere ascunși în patru cilindri, un naked, deși toată viața visasem la o motocicletă clasică, un "chopper" cum îi zice în popor. Între timp, am vândut-o. Acum, aș vrea să-mi cumpăr și o motocicletă cu ataș”, mai spune el.

Alex spune că a visat dintotdeauna la motociclete, însă nu este un vitezoman. “Mă atrage mai mult senzația de libertate pe care ți-o dă mersul pe două roți și mai puțin viteza”, continuă el.

Cine se va încumeta să urce, pe scenă, pe motocicleta lui Alex Vasilache, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe