Antena Căutare

Alex Vasilache, doctorul de la "Te cunosc de undeva!", își aduce motocicleta, un Kawasaki Vulcan!

Sâmbătă, 22 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache își va aduce pe scenă motocicleta, “o bestie roșie de 1.500 metri cubi”, pentru momentul în care se va transforma în Nikos Vertis, unul dintre cei mai de succes interpreți greci.

Sâmbătă, 22 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache își va aduce pe scenă motocicleta, “o bestie roșie de 1.500 metri cubi”, pentru momentul în care se va transforma în Nikos Vertis, unul dintre cei mai de succes interpreți greci.

Este un Kawasaki Vulcan, de 1500 cmc. Nu are mulți cai și nici o tehnologie de ultimă oră, dar e o motocicletă frumoasă, cu personalitate. M-am întâlnit cu "roșcata" anul trecut, pe 1 decembrie, și a fost dragoste la prima vedere”, spune Alex.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” face parte dintr-un club de motocicliști alături de care iese uneori la plimbare, prin țară. “Motocicliștii sunt o comunitate destul de unită. Ne salutăm pe drum și ne ajutăm când e nevoie. Așa mi s-a întâmplat, de exemplu, și mie înainte să urc pe scenă, când colegii motocicliști din echipa de filmare m-au ajutat să îmi repar stopul care nu mai mergea. Uneori ies la plimbare cu colegii din clubul din care fac parte, dar e un pic mai greu, pentru că week-end-urile sunt destul de ocupate cu concertele”, continuă el.

Solistul trupei Jukebox și-a cumpărat prima motocicletă acum nouă ani. “Era o motocicletă "corectă", cu ABS și o herghelie de căluți putere ascunși în patru cilindri, un naked, deși toată viața visasem la o motocicletă clasică, un "chopper" cum îi zice în popor. Între timp, am vândut-o. Acum, aș vrea să-mi cumpăr și o motocicletă cu ataș”, mai spune el.

Alex spune că a visat dintotdeauna la motociclete, însă nu este un vitezoman. “Mă atrage mai mult senzația de libertate pe care ți-o dă mersul pe două roți și mai puțin viteza”, continuă el.

Cine se va încumeta să urce, pe scenă, pe motocicleta lui Alex Vasilache, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Alex Vasilache cântă și vorbește fluent în limba greacă: “În Facultatea de Medicină am avut prieteni greci, așa că am în... Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, face haz de vremea rea! „Nu dați banii pe prostii, mergeți de-ntâi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x