Antena Căutare

Andreea Bălan, în toată splendoarea ei la o ședință foto” „Ești superbă , o frumusețe naturală , dar astăzi m-ai dat gata cu ținuta și coafura ta!”

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a postat pe pagina ei oficială mai multe fotografii de la o ședință foto incendiară!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a postat pe pagina ei oficială mai multe fotografii de la o ședință foto incendiară!

Frumoasa artistă se bucură de soarele arzător și păstrează o legătură strânsă cu fanii săi, cărora le răspunde uneori la mesaje și la comentarii.

Mămica unei fetițe adoabile, Andreea Bălan arată mai degrabă ca o adolescentă, cu o talie trasă ca prin inel și... energie debordantă! În plus, în bustieră și pantaloni evazați, cântăreața i-a recucerit pe admiratorii ei care nu au ezitat să o laude.

„Ești superbă , o frumusețe naturală , dar astăzi m-ai dat gata cu ținuta și coafura ta!”, i-au scris fanii.

Alături de George Burcea, soțul ei, Andreea Bălan se implică în foarte multe proiecte și are timp pentru toaate, chiar dacă este la rândul ei, mama unei fetițe superbe de aproape un anișor, Ella Maya.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x