Antena Căutare

 Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva", mai frumoasă ca oricând cu un look total schimbat! "Astăzi m-ai dat gata cu ținuta și coafura ta, îți stă perfect!" 

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, este foarte receptivă în ceea ce priveşte  transformările de look. Recent, frumoasa artistă a postat pe pagina ei oficială o fotografie de la o ședință foto incendiară!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, este foarte receptivă în ceea ce priveşte transformările de look. Recent, frumoasa artistă a postat pe pagina ei oficială o fotografie de la o ședință foto incendiară!

Cu breton şi cu o atitudine de diva, Andreea este pur şi simplu superbăăăăă! "Astăzi m-ai dat gata cu ținuta și coafura ta, îți stă perfect!", e doar unul dintre comentariile fanilor.

Frumoasa artistă păstrează o legătură strânsă cu fanii săi, cărora le răspunde uneori la mesaje și la comentarii. Chiar dacă diva se expune foarte mult, micuţa Ella Maya e ţinută departe de ochii curioşilor!

Mămica unei fetițe adoabile, Andreea Bălan arată mai degrabă ca o adolescentă, cu o talie trasă ca prin inel și... energie debordantă! Cântăreaţa se implică în foarte multe proiecte și are timp pentru toaate, chiar dacă este la rândul ei, mama unei fetițe superbe de aproape un anișor.

Vouă vă place cum îi stă cu noul look?

Ramona Bădescu, Lidia Buble, Adriana Trandafir, Julie Mayaya și Anisia Gafton, concurente la “Te cunosc de undeva!”... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, criticată de fani: "Aruncă cizmele alea ca e vară și ia-ți sanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x