Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, ca o panteră roz în trafic la prima oră a dimineţii! Fanii: "Eşti atât de frumoasă şi matinală!"

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. De data asta, artista şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie din trafic, la prima oră a dimineţii.

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. De data asta, artista şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie din trafic, la prima oră a dimineţii.

Cântăreaţa a avut de onorat o invitaţie la un post de radio şi deşi s-a trezit "cu noaptea-n cap", la ora 7.00 era deja machiată, îmbrăcată corespunzător şi cu zâmbetul pe buze.

"Eşti atât de frumoasă şi matinală!", i-au transmis admiratorii, după ce au complimentat-o pentru hanoracul ales: unul roz bombon, în contrast cu vremea de afară.

Tot astăzi, vedeta o sărbătoreşte şi pe micuţa Ella Maya, care a împlinit un anişor. George, soţul ei, i-a luat-o înainte cu urările.

În orice caz, Andreea este cu adevărat împlinită, cu o carieră extraordinară, un soţ care o iubeşte nespus de mult şi o fetiţă frumoasă şi talentată!

Atât de sexy, încât Alin Pascal nu s-a mai putut abține. Sărut pasional pe scena „Te cunosc de undeva”. Concurenții, jur... Super-transformarea lui Cezar Ouatu de la „Te cunosc de undeva” elogiată pe unul dintre cele mai apreciate bloguri din E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x