Te Cunosc de Undeva

SÂMBĂTĂ, ora 20.00

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, ca o panteră roz în trafic la prima oră a dimineţii! Fanii: "Eşti atât de frumoasă şi matinală!"

 
+2 click pentru
galerie

Cu fiecare apariție, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, își impresionează fanii prin frumusețe, eleganță, atitudine și sinceritate. De data asta, artista şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie din trafic, la prima oră a dimineţii.

Cântăreaţa a avut de onorat o invitaţie la un post de radio şi deşi s-a trezit "cu noaptea-n cap", la ora 7.00 era deja machiată, îmbrăcată corespunzător şi cu zâmbetul pe buze.

 "Eşti atât de frumoasă şi matinală!", i-au transmis admiratorii, după ce au complimentat-o pentru hanoracul ales: unul roz bombon, în contrast cu vremea de afară.

Tot astăzi, vedeta o sărbătoreşte şi pe micuţa Ella Maya, care a împlinit un anişor. George, soţul ei, i-a luat-o înainte cu urările.

În orice caz, Andreea este cu adevărat împlinită, cu o carieră extraordinară, un soţ care o iubeşte nespus de mult şi o fetiţă frumoasă şi talentată!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti