Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, declarație impresionantă de dragoste, dar nu pentru soțul ei! „E sincer, iubitor și fidel!”

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai emoționată ca niciodată!  De data asta, vedeta s-a pozat alături de unul dintre câinii familiei, iar patrupedul a fost lăudat în fața fanilor.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai emoționată ca niciodată! De data asta, vedeta s-a pozat alături de unul dintre câinii familiei, iar patrupedul a fost lăudat în fața fanilor.

„E sincer, iubitor și fidel!”, a scris despre Jack, frumoasa artistă. Chiar dacă mesajul i s-ar potrivi poate mai degrabă soțului ei, artista nu îi neglizează și pe cei doi câini ai familiei, chiar dacă atenția îi este concentrată asupra lui George și a fiicei lor.

În luna aprilie, frumoasa cântăreaţă şi soţul ei au botezat-o pe micuţa Ella. Cei doi au avut alături atât familia cât şi prietenii.

Pentru ritualul religios, Andreea a ales să poarte o rochie roz, asortată cu nuanţa de păr, în timp ce George, soţul ei, s-a îmbrăcat într-un sacou albastru şi pantaloni negri.

Grijuli, părinţii i-au acoperit constant chipul fetiţei pentru a o proteja cât mai mult de agitaţia din jur. De altfel, artista nu a dezvăluit încă cum arată micuța care-și trăiește copilăria alături de Billy și Jack, câinii familiei.

Ozana Barabancea, îndrăgită jurată de la „Te cunosc de undeva”, a slăbit foarte mult și e de nerecunoscut. Fanii: „Felic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x