Antena Căutare

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă! „Să fii mamă înseamnă să înveți despre puteri noi!” FOTO cu micuța Ella

În urmă cu aproximativ o lună, pe 9 octombrie, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” a devenit mămica unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya. Artista a revenit deja pe scenă și și-a reluat concertele și nu ezită, ori de câte are ocazia, să le spună fanilor cât de minunat e să fie mamă.

În urmă cu aproximativ o lună, pe 9 octombrie, Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a devenit mămica unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya. Artista a revenit deja pe scenă și și-a reluat concertele și nu ezită, ori de câte are ocazia, să le spună fanilor cât de minunat e să fie mamă.

Așa s-a întâmplat și în ultima postare de pe pagina sa oficială.

„Să fii mamă înseamnă să înveți despre puteri pe care nu știai că le ai și să ai de-a face cu temeri despre care nu știai că există. #mamă #citate #EllaMayamea #fericită”, a scris jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Micuța a avut la naștere o greutate de 3,270 de grame și a măsurat 49 de centimetri, fiind un bebeluș perfect sănătos.

Misha se transformă în Romica Puceanu și cântă pentru prima dată muzică lăutărească: “Soțul meu a fost foarte surprins ș... Ce duet de excepție! Horia Moculescu a cântat cu Florin Ristei, în premieră, la "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x