Antena Căutare

Andrei Aradits prepară singur cozonacii! Pentru juratul ”Te cunosc de undeva!” Crăciunul înseamnă familie: ”Eu mă ocup și cu gătitul”

Actor de meserie, jurat la ”Te cunosc de undeva!”, pe Andrei Aradits nu-l trădează absolut nimic care ne-ar duce cu gândul la abilități în... bucătărie.

Actor de meserie, jurat la ”Te cunosc de undeva!”, pe Andrei Aradits nu-l trădează absolut nimic care ne-ar duce cu gândul la abilități în... bucătărie.

Ei bine, acesta ne-a împărtășit câteva dintre activitățile sale din familie, în perioada sărbătorilor de iarnă:

“Crăciunul în familia noastră e cu cozonaci trandafir făcuti de mine și cu cadouri, musai împachetate cu fundă și tot dichisul. Cu tot familionul și cu identicele discuții politice.

Eu mă ocup cu gătitul la cuptor, iar soția gătește casa și cadourile. Eric profită că suntem ocupați și, ca să ne ajute, se joacă pe ceva, că-i vacanță.

Pentru masa festivă, eu sunt responsabil cu produsul final. Munca de jos, vasele, curățenia, aranjatul mesei sunt responsabilitatea soției, ca în orice familie tradițională. Meritele sunt, evident, ale mele :)))

De decorarea bradului se ocupă soția. În afară de beculețe care sunt electricitate, deci treabă de bărbat și de care mă ocup eu”.

„De Revelion, plecăm la ski, undeva în Austria. Probabil că va fi plicticoso-nemțesc,da' e ok. Revelionul era tare când erai adolescent și era pretext de exagerări. Acum nu mi se pare o mare scofală. Singura chestie amuzantă sunt artificiile. Din păcate, în Austria găsești numai d-alea legale :)”

În Ajun de Crăciun, de la 20.00, îți aducem cel mai frumos spectacol, alături de invitați speciali, în marea finală ”Te ... Ozana Barabancea anunță surprize mari în finala celui de-al X-lea sezon Te cunosc de undeva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x