Antena Căutare

Atenție, arde Anda! „Fata asta e mereu în flăcări”, atunci când vine vorba de cântat: Dragă Alicia Keys, aruncă un ochi aici!

Și pe Anda Adam pare că ruleta a nimerit-o de minune dându-i un personaj pe gustul său. Veterana show-ului noastru s-a transformat în Alicia Keys și a „incendiat” scena cu piesa „Girl on fire”. Unde mai punem că baletul a completat imaginea de show total, așa că Anda primește toate aprecierile noastre, așa cum a făcut-o de fapt, de fiecare dată când a concurat la „Te cunosc de undeva”. Dar stați așa, căci trebuie să vedem ce spune și juriul.

În celei de a doua ediţie din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Anda Adam a cântat melodia interpretată de Alicia Keys - Girl On Fire.

Și pe Anda Adam pare că ruleta a nimerit-o de minune dându-i un personaj pe gustul său. Veterana show-ului noastru s-a transformat în Alicia Keys și a „incendiat” scena cu piesa „Girl on fire”.

Unde mai punem că baletul a completat imaginea de show total, așa că Anda primește toate aprecierile noastre, așa cum a făcut-o de fapt, de fiecare dată când a concurat la „Te cunosc de undeva”. Dar stați așa, căci trebuie să vedem ce spune și juriul.

Ruby nu și-a auzit niciodată piesa sunând așa! Băieţi, cine-i sarea și care-i piperul? Liviu și Andrei, „două condimente... Atenție, e cu tocuri! Primul travesti al serii, dedicație pentru „iubitul risipitor”! Max Dragomir s-a transformat într-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x