Antena Căutare

Atmosferă demențială! Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii, în platoul de la "Te cunosc de undeva". Pe Șerban Copoț l-a văzut cineva?

În cadrul celei de-a IV-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț l-a adus pe scena show-ului transformărilor pe Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii.

În cadrul celei de-a IV-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Șerban Copoț l-a adus pe scena show-ului transformărilor pe Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii.

Și s-a descurcat exemplar! Chiar dacă a avut un personaj destul de static, a făcut show prin simpla s-a prezență. Ascuns după pianul la care cânta energic, mai ca ne-am lăsat păcăliți pentru o secundă.

Atmosfera a fost demențială! Rock roll la cel mai înalt nivel. Nici nu se putea să fie altfel. Înfățișarea, mimica, gesturile și vocea inconfundabilă i-au asigurat succesul lui Șerban Copoț, în această seară.

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ileana Șipoteanu și FreeStay, moment de excepție pe scena "Te cunosc de undeva". Nostalgie, romantism şi emoți... Nici nu se putea altfel! Dima Trofin a câștigat a patra ediţie din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x