Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Beyonce, mai sexy ca niciodată, pe scena de la "Te cunosc de undeva". Adina Răducan, cea mai curajoasă transformare! De la copila timidă, la femeia fatală

 

De departe cea mai impresionantă transformare a serii! Adina Raducanu i-a lăsat pe toţi mască. Nu a mai rămas nimic din copila timidă, de la începutul show-ului.

În această seară, ne-am putut delecta privirile cu o femeie adevărată, senzuala şi extrem de puternică.Această transformare i s-a potrivit mănuşă, deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Extrem de dezinvoltă, cu notele la ea şi îndrăzneală cât cuprinde, Adina a cântat şi a dansat ca nimeni alta. Mişcări sexy, care nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Mezina de la Te cunosc de undeva a făcut un adevărat spectacol.

Cum sună originalul:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe