Antena Căutare

Cel mai emoționant moment al serii! "Ammore Annascunnuto", cântecul de dragoste care ne-a adus-o pe Celine Dion mai aproape. Aplauze necontenite!

Momentul emoționant al serii a fost cel al artistei Nico. Aceasta a intrat în pielea cântăreței Celine Dion și a interpretat, în dialect napoletan, un cântec de dragoste extrem de sensibil, "Ammore Annascunnuto".

Momentul emoționant al serii a fost cel al artistei Nico. Aceasta a intrat în pielea cântăreței Celine Dion și a interpretat, în dialect napoletan, un cântec de dragoste extrem de sensibil, "Ammore Annascunnuto".

Un singur cuvânt avem pentru acest moment: EXTRAORDINAR! O interpretare greu de egalat, apreciată de la primele acorduri. Nico şi-a pus tot sufletul în această piesă şi a reuşit se ne transmită emoţia!

Artista ne-a impresionat, atât din punct de vedere al calităților sale vocale, cât şi din punct de vedere al asemănări şi prezenței pe scenă.

Se vede că a studiat-o foarte bine pe Celine Dion, reuşind să facă un moment memorabil la "Te cunosc de undeva".

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este clar! Dorian Popa a fost înlocuit cu Missy Elliot la "Te cunosc de undeva". Iar nouă nu ne sună deloc a g... Sangre caliente, mami! Misha a dominat scena de la "Te cunosc de undeva". Thalia, privește și învață!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x