Antena Căutare

Cezar Ouatu se transformă în Monserrat Caballé și cântă alături de Filarmonica din Ploiești: "Dedic acest moment tatălui meu"

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se va transforma în celebra soprană Monserrat Caballé și va cânta alături de colegii săi de la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești. Emoționat, Cezar va dedica momentul tatălui său.

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se va transforma în celebra soprană Monserrat Caballé și va cânta alături de colegii săi de la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești. Emoționat, Cezar va dedica momentul tatălui său.

Dedic acest moment tatălui meu, care odată era la flaut, în această orchestră și care acum, cu siguranță, zâmbește dintr-un colț de cer”, spune acesta. Cezar este solist vocal al Filarmonicii din Ploiești și spune că a copilărit pe coridoarele acestei instituții de cultură.

Despre transformarea de sâmbăta aceasta, concurentul de la “Te cunosc de undeva!” mărturisește că a fost una dificilă. “Chiar dacă pot cânta pe voce de cap, nu mi-a fost simplu să imit vocea și inflexiunile lui Monserrat Caballé. Cred însă că-mi va ieși această transformare”, spune el.

De altfel, Cezar Ouatu a avut ocazia să o cunoască pe celebra soprană spaniolă, acum 13 ani, când a participat la Festivalul internațional de canto “Monserrat Caballé”, de la Zaragoza. “Când îi place ceva, Monserrat Caballe devine foarte jovială și entuziastă. Mi-a spus atunci că i-a plăcut muzicalitatea mea și ceea ce transmit. Și că vocea nu este totul. Pentru că sunt mulți cei care cântă o oră, dar nu reușesc să transmită nimic, și puțini aceia care te emoționează de cum deschid gura. A fost o mare ocazie atunci pentru mine să o întâlnesc pe Monserrat Caballe. Locuiam pe atunci în Italia și eram student la Conservatorul din Milano”, mai spune Cezar.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformarea lui Cezar Ouatu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Andreea Bălan, jurata de la ”Te cunosc de undeva”, impresionată de mesajul unui admirator. Reacția artistei nu a întârzi... Naarghita, Smiley, Dalida, Whoopi Goldberg, Adam Levine și Monserrat Caballé vin la "Te cunosc de undeva!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x