Antena Căutare

Fetița Andei Adam, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, a moștenit pasiunea mamei pentru muzică. Fanii s-au topit de dragul ei!

Fetița Andei Adam, Evelin, a moștenit pasiunea mamei pentru muzică. Micuța a fost fotografiată de artistă în timp ce asculta muzică la căști. Evelin, cu zâmbetul ei de „bebelușă” și o fundiță roz în păr, i-a topit pe fanii Andei!

Fetița Andei Adam, Evelin, a moștenit pasiunea mamei pentru muzică. Micuța a fost fotografiată de artistă în timp ce asculta muzică la căști. Evelin, cu zâmbetul ei de „bebelușă” și o fundiță roz în păr, i-a topit pe fanii Andei!

Nu știm dacă va urma o carieră muzicală, cert e că fetița adoră muzica! Nici nu ar avea cum altfel, având în vedere că mama ei îi cântă în fiecare zi!

"Prima dată a ales cheia de la maşină, ca mami. E pasionată de maşini. Nu, a ales banii. După a ales cheia de la maşină şi al treilea lucru pe care l-a ales a fost microfonul. Şi am tras concluzia că da: pleacă la drum, face bani, cântă. Cred că se face tot cântăreaţă. Jur. Deci am filmare. Primii banii, apoi cheia de la maşină, după care a luat microfonul. S-a şi speriat, săraca, pentru că noi toţi am început să ţipăm foarte tare şi ea s-a speriat şi a început să plângă. Nu am lăsat-o să se bucure de obiectele pe care le-a luat de pe tavă", a spus vedeta despre alegerile Evelinei.

Seamănă Evelin cu frumoasa ei mămică?

Dezvăluiri din marea finală "Te cunosc de undeva!". "Am terminat deja filmările, mai este puţin până la u... Ozana Barabancea spune ”Tatăl nostru”, iar Andreea Bălan recapitulează informațiile despre personajele concurenților. Ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x