Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

George Burcea, soțul Andreei Bălan, declarație emoționantă de dragoste pentru soția lui: „Tu ești modelul meu favorit!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea promovează o colecție de ceasuri de lux, prilej excelent pentru jurata de la „Te cunosc de undeva” să-și întrebe soțul pe Facebook care e modelul lui preferat.

În mod neașteptat și spre surprinderea fanilor, actorul i-a răspuns printr-o frumoasă declarație de dragoste și o fotografie care nu mai are nevoie de nicio descriere.

„Andreea Bălan, tu eşti modelul meu favorit, iar ceasul mi-l aleg în funcţie de ocazie!”, i-a scris George Burcea soției sale. 

 La finalul lunii martie, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în Malibu. Într-un decor de basm, i-a jurat iubire tatălul fetiţei ei şi şi-au promis că vor fi împreună pentru totdeauna.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti