Antena Căutare

Horia Brenciu, mândru de "sosia" lui de la "Te cunosc de undeva": "Numai când te imită cineva îți dai seama că ești perfectibil! Bravo, Max! N-a fost rea imitația, nu-i așa?"

Plin de viaţă şi cu un chef nebun de distracţie, Horia Brenciu, în varianta sosiei, i-a atras atenţia juratului nostru de la X Factor. Max Dragomir a făcut o figură frumoasă la Te cunosc de undeva, iar momentul nu a rămas neapreciat de cine trebuia.

Plin de viaţă şi cu un chef nebun de distracţie, Horia Brenciu, în varianta sosiei, i-a atras atenţia juratului nostru de la X Factor. Max Dragomir a făcut o figură frumoasă la "Te cunosc de undeva", iar momentul nu a rămas fără ecou.

"Numai când te imită cineva iţii dai seama că ești perfectibil! Bravo, Max! N-a fost rea imitația, nu-i așa?", a scris Horia pe pagina personală de Facebook.

Iar fanii nu au întârziat cu reacţiile: "A fost foarte aproape. Cât pe ce", "A semănat cu tine mai mult chiar decât semeni tu!", "Max a fost MAXxxim!!!! Tu eşti MAXIM!!!", "Unic şi special, normal".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai emoționată ca oricând! „Răspunsul meu... vă las pe voi să îl ghic... Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, fotografie de colecție alături de soțul ei! „Mâine, de 1 iunie, haide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x