Te Cunosc de Undeva

Sambata | 20.00 | Antena 1

Ileana Ciuculete a murit! Moment cu adevărat unic pe scena de la „Te cunosc de undeva”. Acum trei ani, Pepe o imita perfect pe regretata artistă

 

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, dar muzica ei va dăinui în veci. Cu un timbru special, artista era foarte greu de imitat, căci vocea ei era una pe care ai fi recunoscut-o dintr-o mie.

Grea misiune i-a dat ruleta lui Pepe în 2014, atunci când i-a fost „scris” să o imite pe inegalabila artistă! În cea de-a VII-a gală din sezonul 6 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a cântat melodia interpretată de Ileana Ciuculete - ”Ciorbă de curcan”.

A ridicat sala în picioare și pe bună dreptate! Cu costum popular, perucă blondă și înflorituri în glas, interpretarea lui Pepe ne va aduce zâmbetul pe buze atunci când ne vom aminti de artistă.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marți, la spital.  A fost prim-solistă la ansamblurile ''Danubius'' din Drobeta Turnu Severin, ''Nicolae Bălcescu'' din Craiova și ''Călușul'' din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva! Toate ediţiile noului sezon le găsesti pe Antena Play:  https://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe