Antena Căutare

Iubitul Andreei Bălan, înainte de nuntă: „În 97' visam cã într-o zi voi alerga de nebun pe plaja din Sunset Beach. 20 de ani mai târziu sunt aici”

Andreea Bălan și George Burcea își unesc destinele pe o plajă din Los Angeles. George, tatăl copilului ei, a fost emoționant peste măsură de locul ales și nu a ezitat să-și exprime entuziasmul printr-o fotografie în care e mai mult decât evident că și-a îndeplinit un vis.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și George Burcea își unesc destinele pe o plajă din Los Angeles.

George, tatăl copilului ei, a fost emoționant peste măsură de locul ales și nu a ezitat să-și exprime entuziasmul printr-o fotografie în care e mai mult decât evident că și-a îndeplinit un vis.

„În 97' visam cã într-o zi voi alerga de nebun pe plaja din Sunset Beach. 20 de ani mai târziu sunt aici. #DorinteleSeÎndeplinesc #LoveYou👨‍👨‍👧#MyEllaMaya #Mommy❤️💐🍼”, a scris George pe Facebook. Iubita lui, Andreea Bălan, i-a făcut surpriza vieții lui, iar cei doi vor deveni o familie cu acte în regulă într-un loc fascinant.

"Când eram mici, amândoi, fiecare în colțul lui al țării, ne uitam la acel serial, Sunset Beach, și eram înnebuniți după el. El, la vremea respectivă, avea 10 ani. La un moment dat a spus <<Eu într-o zi o să ajung acolo>> și stătea și se imagină cum o să ajungă și o să vadă acel ponton. Și uite că a crescut între timp, m-a cunoscut pe mine, iar eu mergând în ultimii 5 ani foarte des în America... când a fost ziua lui, pe 16 ianuarie, i-am făcut o surpriză și uite vă vom face ceremonia acolo", a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Andreea Bălan se căsătoreşte azi pe o plajă din Los Angeles! Primele imagini cu rochia de mireasă a juratei "Te cun... Andreea Bălan se pregăteşte intens pentru clipa în care îşi va uni destinul cu George Burcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x