Antena Căutare

Laura Stoica, chiar vrem să rămânem în „lumea ta plină de iubire”! Amna, „mai frumoasă” și mai emoționată ca oricând! Ai puterea să nu plângi?

Misiune frumoasă, delicată și foarte emoționantă pentru Amna, în semifinala “Te cunosc de undeva!”. Artista s-a transformat în Laura Stoica și va cânta ultima melodie lansată de aceasta, “Mai frumoasă”.

Misiune frumoasă, delicată și foarte emoționantă pentru Amna, în semifinala “Te cunosc de undeva!”. Artista s-a transformat în Laura Stoica și va cânta ultima melodie lansată de aceasta, “Mai frumoasă”.

Deși a promis să fie veselă și optimistă pe scenă, Amna a fost extrem de emoționată de rolul său. A trebuit să tragă trei duble până a reușit să cânte melodia de la un capăt la altul, fără să izbucnească în lacrimi. Și a plâns! Ea și toți jurații!

“Mi-a fost foarte greu, pentru că am avut emoții foarte mari. Am plâns de sus, de la cabină, până să urc pe scenă. Nu mă puteam stăpâni. Și pe scenă mi-a fost la fel de greu. De altfel, la finalul piesei, am început să plâng din nou”, a spus Amna.

„Te-ai încărcat de atâta emoție și de sensibilitate! Și vocea ei te atingea!”, a spus, înlăcrimat, Temișan.

Billy Idol, rebel ai fost, rebel ai rămas! Lucian Ionescu a intrat perfect în pielea rockerul britanic care a rescris is... Pharrell Williams a venit în România? Nu, e Șerban Copoț, iar interpretarea piesei ”Freedom" a fost genială!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x