Antena Căutare

Legendarul Brian Johnson (AC/DC) a venit în România! Rock-ul de calitate, redat impecabil de talentata Nico!

Doooooamne, ce moment! Fanii  (AC/DC) au fost în delir! Nico, concurenta de la „Te cunosc de undeva” a interpretat impecabil "Shoot to thrill" al legendarului Brian Johnson.

Doooooamne, ce moment! Fanii (AC/DC) au fost în delir! Nico, concurenta de la „Te cunosc de undeva” a interpretat impecabil "Shoot to thrill" al legendarului Brian Johnson.

O reprezentație fără cusur, în care rock-ul de calitate a fost pus acolo unde îi este locul. Artista a demonstrat încă o dată că are o voce pliabilă oricărui gen muzical. Iar interpretarea a fost la înălțime! Să nu mai amintim și de prezență scenică: părul ondulat și zulufii o prind de minune pe Nico!

Juriul nu a mai contenit cu laudele.

Cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Misha, te cunoaștem de undeva? Ce mișcări, ce înduiri, ce joc de glezne! Dorian Popa a adus „Tenerife” direct pe scena d... Bollywood și ritmuri indiene, dragoste pasională și dansuri! Salman Khan & Asin, voi sunteți? Maria și Pepe, show t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x