Te Cunosc de Undeva

In fiecare sambata, la Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în lupul Titi Suru și căprița Rada, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”

 
+4 click pentru
galerie

Iar primele personaje pe care le vor întruchipa în duet pe scena show-ului transformărilor sunt lupul Titi Suru și căprița Rada, protagoniștii celebrului film “Mama”, regizat în anul 1976 de Elisabeta Bostan. Pentru acest moment, Liviu Vârciu va purta chiar peruca originală a lupului, folosită de actorul rus Mihail Boiarski la filmările  din anii ‘70. De altfel, mai multe peruci originale ale iezilor din film vor fi purtate în cadrul acestui moment de membrii baletului “Te cunosc de undeva!”, condus de Furnica.

M-am bucurat mult de această nouă invitație de participa la “Te cunosc de undeva!” împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la „Te cunosc de undeva!și revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viața, care m-a făcut să fiu apreciat și iubit”, spune Andrei. “În acest sezon, ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflați în fața televizorului, pentru că e bine să mai și râdem din când în când, dar și să imităm personaje serioase și sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor”, completează Vârciu.

Cum vor aprecia jurații primele personaje realizate de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” din cel de-al unsprezecelea sezon.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/mJ7LTV,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe