Antena Căutare

Luciano Pavarotti, Barry White, Liza Minnelli, Whitney Houston, King Africa și Fuego, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

Magia transformărilor continuă sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Magia transformărilor continuă sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Ramona Bădescu va urca pe scena show-ului transformărilor totale mai sexy și provocatoare ca niciodată, când o va imita pe fenomenala Liza Minnelli, cu un moment strălucitor de “Cabaret”. Adriana Trandafir va cânta o arie din opera “Carmen” de Bizet, transformată într-un personaj care pur și simplu nu are granițe, Mariana Nicolesco, Lidia Buble va interpreta un proaspăt succes muzical al misterioasei SIA, Julie Mayaya promite o copie foarte reușită a minunatei Whitney Houston, în timp ce Anisia Gafton va cânta în travesti precum Fuego, acompaniată de Taraful Silvian Voicu.

Sebastian Muntean va fi o apariție bizară pe scena acestei ediții, când se va transforma în Bette Midler și va cânta o melodie din “Hocus Pocus”, un film care spune o poveste ciudată petrecută de Halloween. CRBL va fi un cântăreț vesel și inedit care, la începutul anilor ’90, în Argentina, se auto-denumea King Africa, Alin Pascal va imita un britanic celebru, Robbie Williams, cu o piesă lansată anul trecut și dedicată de megastar copiilor săi, pe când Cezar Ouatu va avea dificila misiune să întruchipeze în același timp două personaje, Luciano Pavarotti și Barry White.

Gala va fi deschisă de Pepe, invitatul permanent al show-ului, și Adriana Trandafir, cu un moment emoționant. Ei vor cânta piesa „Te quiero, te quiero”, transformați în Diego El Cigala și Rosario Flores.

Cum vor puncta jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformările serii, dar și cine va fi declarat câștigătorul galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Înainte să urce pe scena de la "Te cunosc de undeva!", Cezar Ouatu și-a imitat personajele în fața mamei sale... Un cuplu fierbinte deschide seara la „Te cunosc de undeva”. Pepe și Adriana Trandafir, declarații de dragoste în cel mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x